絲打們點整指甲?咩款?(11)

1001 回覆
5 Like 29 Dislike
咩料 上面整bmn嗰啲絲剩係講平?上個post定花個post先有絲打整咗700~800又係貪平
喺到引戰做乜鳩
笑咗你似人哋唔讚你套指甲你就嬲嬲豬
你post 果套甲 我覺得望落好平
根本冇人淨係講平 而且勁少人番大陸整
仲有 好多絲自六月都冇再番試去整
似係佢自己眼光唔好係到發爛 要挑剔佢post張圖講到口臭都得啦
佢P到勁光 成個色光勁多
仲要係呢啲紫色 原圖肯定勁勞工手
其實佢係咪甲師黎

大大話話由第4個POST追到依家自己都整左半年有多甲床生長左好多 但呢到好似冇人邊到有平甲GEL 只有套甲值唔值呢個價同甲師手工態度
呢半年睇POST有貴得黎做到成pat屎俾人恥笑既見過 平價可能係大陸料手工正常做出黎靚既見過 返深圳整既都見過
無啦啦一黎就引戰話淨係講平 一啲都唔平 兩間都講緊400起跳500都有

不過可能呢位絲打比較有錢做開700幾蚊一次 我就自問窮撚
請問有無港島區推薦?整開個間越嚟越差
癡撚線 引戰狗死開啦
呢度大把人整四百以上甚麼六七百都有
而且有人post小紅書同話返大陸整都俾人屌
都唔知你搏乜
真呀 仲要甲型又唔係真係咁好
然後就無啦啦屌鳩人地港豬貪平返大陸
笑撚咗
想知邊間
首先啲色我已經覺得好肉酸
我都唔知貪平呢個結論係邊度得出嚟
我自己好多年無整甲指甲 上年開始整返 整親都五六百㗎啦
不嬲都話最緊要用靚gel 點知啲gel唔靚會唔會整爛我啲指甲
起底發現佢先係貪平個個
佢話以前成日上東門整
https://lihkg.com/thread/1262346/page/1
頂,
大家無視佢啦
又幾好笑啪啪聲打返落自己塊面
出post前真係睇返自己開過咩post先啦...
笑大人個口都唔知邊個冇腦
條友似係癲婆似隔離痴線西個post個買魔法既女人
無啦啦係到話啲絲打貪平呢到番東門整/去百幾蚊嘅人都係少之又少
睇完nail.ki個ig真心覺得佢好不知所謂
甲整唔靚都算啲態度串過馬撚
改期要收錢

甲又磨唔好色又未搽好
唔好再出嚟害人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞