我有一個大膽嘅諗法[新戰術]公投

451 回覆
2139 Like 50 Dislike
有得諗 be water之成地水
呢個方法可行 街坊落樓拎物資都容易d
唔駛日日搞,個個星期有三兩日係咁都夠佢崩潰
佢地研究我地戰術同時
其實即係佢地變左被牽動的一方

當然一定唔可以睇少班狗
開得第一槍 仲冇事冇幹 佢地上面d大佬仲出哂聲撐
一定會壯大左班狗個膽 下次出黎硬碰班手足實好危險
已經拉左大部份勇武 其實淨返既真係唔多
無謂再去咁樣送頭

既然硬碰唔得 就要變陣
貫徹始終我地be water既本色
地下游擊 快閃
唔洗人多 分配好角色定好目標已經可以

你返工就有裝備姐 但都會有收工同落單既時候

搵仔果到又咁多料
真係電腦大爆炸
pish
推!
個地區太細就相對地危險,走黎走去都係得嗰幾個位可以安全換衫,又易俾人跟

認同18區太散,但可以考慮多過6區
南區都得 只需要20個勇武快閃 已經拆到佢pk
空城計

港島遊行,西環一定重兵。
相對其他區就少好多。

再配合巴絲嘅諗法,可以事半功倍。
推撚爆你
贊成,遍地開花真係最好
五月天鼓勵成立「同仁團」(affinity group),5 至 15 位友人一組,機動性高之餘,又能防止政權滲透。雖然有「大台」主導宣傳,但組織、策劃、聯繫與執行則由在地同仁團負責,達致遍地開花:「不是一個陰謀,而是千個陰謀。」(Rather than one conspiracy, it was thousands of conspiracies.)結果亦超出預計,有人傾倒雜物、刺破車軚、推倒貨車,一部分變成勇武不合作運動。鑑於 1968 年民主黨大會示威事件之中,權責集中於大台因而容易被政權重點擊破,組織去中心化等於責任去中心化,如此有較大可能避過問責。
山區兒童好支持
民建聯辦事處等緊我
好似之前3罷咁各區開花
pish 又幾有道理
但要小心
唔只要防狗,仲要防阻膠
你睇琴晚大圍就知
如果人太少好易,畀廢老阻膠搞
因為佢地見人多就縮正廢柴
室內唔好用火魔好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞