我有一個大膽嘅諗法[新戰術]公投

451 回覆
2139 Like 50 Dislike
老實說,行自己個區,就算反蒙面法出左都冇用,落街買野戴口罩,我又真係住緊個區,你吹得我漲咩,住緊個區有集會我落街買野有單有據,點話我係參與非法集會,到時就迫到政府行宵禁
推呀
我覺得可以
警察最中意當場捉人 然後玩48再告。

只要不在現場 佢哋就捉唔到。
國師一早就提出過呢個對策,無人追隨而已。
終於醒覺要打游擊戰!
唔好比佢地星期一至五白賺人工

推推推推推
支持,我會一直出嚟
裝修完就走啦
狗到先走就太遲 風險大增
值得一試,將抗爭融入生活
#請廣傳

香港人俾政府恰到上心口!
「反蒙面法」有機會聽日立埋
如果你連三罷公投都唔表態
你 註定輸一世!

公投截止日期:10月11日中午12點

The Government treat all HongKongers as nothing and they also want to pass the anti-mask law to tackle protesters.
It is time for us to speak up! Let’s give your opinion on performing general strike.

Deadline: 11 Oct 2019 1200 HKT

公投傳送門:http://bit.ly/2nWkSyo
推 可行
巴打令我諗起,做咩野都係定左目標同要限自已係幾點前做完好,咁樣最高效率
#drum#pi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞