南山邨品香樓,係咪準備壽終正寢?

376 回覆
2261 Like 17 Dislike
品香真係藍到發紫 兩三個月前未有咁激進時候 個老闆已經話班後生仔書又唔讀 出黎搞事 搞亂香港 佢依加用全餐廳最後生既侍應出黎澄清 瞞天過海 真係太做作 我以後唔會再食 香港人力量足以令佢摺埋
我係南山街坊,小學讀大坑東宣道,大學城大。住左三十幾年可以好肯定話比大家知品香絕對唔係黃,由細就睇到佢貼民賤聯poster睇到大。(係藍定中立就唔敢講)

當唔講佢藍定黃,南山舊街坊無人會幫襯佢。原因好簡單老闆發左達大支野隻眼生係額頭,態度差到爆,對街坊如是。(品香前身係上海菜館,以前只有近OK個邊的一間舖位)
老闆係依家有時坐收銀既阿叔,皮膚白浄,成日大嗌咩咩冇晒咩咩落單,對客態度差到爆既個位!出來澄清個位係邊位唔肯定可能係佢個仔。

個人意見,對人態度咁差既老闆,會唔會係支持學生?當學生水魚又有乜出奇。
去食佢,大部分都後生,城大生,附近中學生等等
咁撚忘本,等執笠啦
so true
我記得以前食品香
有個老既坐收銀
好似退休狗黎架
品香幾年前已經狗都唔屌
係唔知點解啲人咁鐘意去re u
老細係肥佬呀,肥d但好好態度既
瘦呢個係肥佬,即係老細個細佬黎
而出黎澄清個就係肥佬個仔
Black list
品香無城大學生幫襯, 執撚左啦, 落餐去都幾台城大學生
垃圾
等執

想扮黃
佢裝修之後唔想再去
遠睇以為變左第二間咁

雖然佢係藍既,我都唔會再去
南山邨附近係咪得水手可無表態/黃,可以食得?
人手包既豬肉燒賣
好食係好食,不過好肥
大家繼續努力等佢執,聽講出嚟搞形象扮黃係老闆個仔
南山邨間ok下面街市果到有間燒味都食得
老闆幾好人 唔係藍
thanks, 下次唔怕冇野食
老闆係退休狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞