南山邨品香樓,係咪準備壽終正寢?

376 回覆
2261 Like 17 Dislike

會唔會係個負責人黃 喎嗰啲員工係藍?
唔明點解呢間嘢咁多人話好食
【石硤尾名店】被指藍絲拒接待黑衫 品香樓老闆回應撐學生:無能政府造成這局面
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191003&s=10829392&a=60113898
你有證據證明件事係真咩?
嗰負責人已經叫當事人提供事發當時嘅日期時間 表示會提供cctv
但係嗰當事人消息咗?
手足做人可唔可以理性啲講下道理
唔好學藍絲以訛傳訛
屈無辜嘅人有咩得着?
請仔細諗下
兩星期前去過
生炒骨似紙板
炒蜆過熟
不可一不可再
建議改名品X樓
冇下次
Bu仔city仔全面杯葛
好似中立,上面有手足講
我想問樓下個間嘉湖係藍定黃,成幾個月無食過(只開午市,賣上海野,臨到端午節就買糭,買完就放幾個月暑假😂)
無錯,呢類咁簡單嘅睇風向煽動手段,唔駛讀好多書嘅人都識耍。黃絲自問有學識有水準,唔應該被咁廉價嘅手段牽引到
好多年前見過疑似老闆嘅object坐cashier,好機械化,感覺唔到佢待人接物好人性
試過係品香食炸雞,炸雞入面有隻小強
係咪間嘢表態撐學生,轉咗藍絲嚟掃場?
炸乳鴿就見過,幾時賣炸雞
d湯有小強
係, 對藍絲文宣唔fc都情有可原
但係有機會黃絲都唔fc?
小心殺錯手足喎
可以唔食
屌, 之前reu俾人水左去果間
又話果個咩朱古力乜乜好好飲, 值得山長水遠去飲
屌佢老母垃圾都不如, 我自己係屋企沖粉加冰都係咁既味
D食物更加不知所謂, 完全係俾人吹大左
冇食好耐,成日有曱甴腳,Cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞