[正視聽] 三罷我支持 但

382 回覆
926 Like 50 Dislike
唔罷就算,唔會求人,總之明天仍若無其事番到工,唔好再要我去示威,真槍都開埋都冇反應咁算數啦,我地點解要付出咁多。
拉。屌你老母嗰時八三一之後都係即晚文宣搞塞機場啦
幾點!!
完全同意,呢d係自發性la
班大人,到呢刻都仲要被罷工先肯擺
人叫先知要罷。。。
作為有良知ge都會自動自覺
一係就聽日比時間大家睇到開槍單新聞同popo既無恥
後日/星期五罷工?
咁起碼有d想支持又驚既人可以請AL
我知罷工係唔應該請假但要考慮現實
聽日繼續搞快閃黨鐵咪自動罷工囉
自發性唔洗搞架喇 早抖啦 試過架喇唔該
唔係有冇良知既問題 係號召力問題 罷工係一樣要多人做先有用既野 得幾個連登仔罷冇唔會影響社會運作 要啊叔師奶都一齊罷先得
push
推 三罷真係要做足宣傳同預夠時間
拆鐵
冇人叫你射波 而家係要塞 塞到全港返唔到工
如果抗爭持續到明天就乜都會停
淨拆鐵已足夠
罷工一定要好似8.5咁有個目標,宣傳真係好重要
發生完實彈殺義士
都仲忍到?
唔怪得林奠真係唔驚我地
奴性重真
我知,咪無lun得夠囉班人
口講嬲
冷靜啲先,明天乜都唔好做住,比件事發酵,如果唔係又會spin 左去第二度. 大家咁快唔記得八月五三罷比七區搶哂fo?
老老實實,其實罷工一定要搞鐵先。
鐵封晒,自然好多人冇返工。
因為有d人有家庭負擔,唔係話罷就罷到。但被罷工,我相信好多人都肯。 有錯勿屌
唔好成日話號召力 有你一個支持 就多一個
你肯塞地鐵 就有人塞路 而家個個都係自動波
你唔好搞咁多反作用力出黎 條水流就會自動去
成日講d咩文宣 要run一陣 太急 廢話啦
上次罷工夠唔夠時間搞啊? 搞唔搞得成啊?
今次係良知問題 出到黎出廢老屌返唔到工都咁話
開撚左槍啊 返返返 返佢老味工咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞