見到時代啲紙鶴就覺得好對唔住打到爆缸盲眼仲有被捕嘅手足

98 回覆
20 Like 37 Dislike
你當撚左個遊行焦點係點樣武力對抗黑警?
就係多得你呢啲撚樣一日到黑吹點同黑警打生打死人地以為你為打而打都唔撚記得琴日主題係乜
唔撚係靠人地文宣幫你補鑊仲係度屌鳩人真係正垃撚圾
咁當然對於我地自己黎講緊係全民勇武最理想架
但就算覺得摺紙鶴有幾左膠都好
個事實就係啲外國人好buy我地和平到極致
甚至見到有啲係讚香港人好可愛
你吹佢地唔漲

所以咪兄弟爬山囉 都三個幾月啦
分化撚明唔撚明架姐?
你點見到?同時分身時代同前線?
定係屋企睇直播所以同時可以睇哂2邊?
各有各做 唔通摺鶴既又屌你衝出去比狗拉咩

樓主唔好分化
中途放TG會唔會件事都變撚咗呀
咁係咪應該有應變呀?
定你直接走去問人係咪全日都摺紙?
你當我唔明囉咁
琴日仲係到摺紙嗰啲十成十係驚撚到仆街既和理非 有事要跑都只會係阻撚住曬嗰啲 所以由佢啦
係咪可以有同行朋友去兩度
一定要喺屋企睇直播?
是撚但啦你想點講就點講
Ok 你覺得我分化就分化啦,無嘢好講
你朋友全日係時代?睇到其他人全日係時代?

定你就係屌緊你個朋友?
我琴日去到時代抖嗰陣都見到啲紙鶴係好靚 都好多謝手足嘅付出 但係出面打緊交嘅手足係咪需要呢啲野?

我都知和理冇可能一下子變勇武 只係想大家可以全力支援到前線手足
見直播有睇到手足逃命時混入其中摺紙人群
當中有人當忙掩護
時代琴日係safe zone cover 好嗎?當咗好多人。
左膠唔會因為你屌而變勇武
只會因為你屌而文宣都唔搞
和理非行前又畀人屌阻住勇武撤退
隔條街做和平集會又畀人屌無用
繼我話喺屋企做冷氣軍師就最好
你係咪有病,無腳走?
咁我怪錯佢地ok?
我知 我都係嗰度抖咗陣 我唔係屌係嗰度嘅人 只係希望大家諗下仲有咩可以做到啫
各有各做點解呀
無大台又點解呀

目標一致,即使不認同行為,照撐
我都係咁諗呀
我都明樓主想講咩
只能夠講 會全日係到摺的一定唔係做前線
琴日cwb走唔到 所以去左摺
摺個時都多外國人&記者過黎影相
岩呀
搵d野搞下點都好過行行企企就算
有noise就得啦
對前線冇用
唔等於冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞