見到時代啲紙鶴就覺得好對唔住打到爆缸盲眼仲有被捕嘅手足

98 回覆
20 Like 37 Dislike
兄弟爬山。。。

唔係逼和理非幫你喎
做下呢d冇所謂?出面打生打死仲摺紙?
傻鳩 我冇出?聽日約出黎相認啊屌你老母定你要忙住摺紙鶴啊?
係用黎做文宣嘅材料好唔好

文宣唔係只係說對方不是

同時亦要美化自己
你個logic有問題
人哋都冇諗過要上前線
你唔比佢摺佢都係留喺屋企
所以前線根本冇少咗個人
咁係咪我要屌哂所有無出街嘅人
先可以屌得摺紙鶴
你話我知啲紙鶴有咩用先,做到文宣效果?做到令喺屋企嘅人都會行出嚟?
各有各做

@不推文回覆
係囉,我心目中呢啲先各有各做囉
各有各做啲嘢要有幫到件事㗎
佢地有吹捧自己做好多?
每個人搵到自己定位再做好佢有咩問題?
比較貢獻度先最嘔心
走啦 分化撚

請問咁算唔算有用?

Ps不推文啦大家
出得嚟就算係和理非買啲水做呢啲唔係仲好咩
咁有做野之後再去摺有咩問題?
時間上無衝突有咩問題?

咁你話我知企係到on99乜都唔做有咩用?又要人返屋企啊?
分化撚

依啲活動先聚到人氣啊

起碼我識啲十二三歲瞞住自己老豆老母出黎

你唔通叫依啲人去灣仔金鐘同人打咩

左膠還左膠

但左膠帶出黎嘅信息先大

和理非無同勇武割

你又叫啲人割班和理非
已經好過一班
連出都唔出去
係屋企自己同自己講光復香港個d人
咁叫班紙鶴師加油啦
打仗唔計貢獻計咩?摺左幾多紙鶴?
企係高地好撚嘔心
任何活動都有作用,我自己又唔會話呢D冇用既
純粹比左個畫面人地 抗爭者可和平可勇武
係運動都去到第4個月 和平既作用仲有幾多就另計啦
收皮啦分化撚

不推文回覆
無話要比較貢獻
而係可選擇情況下做返對手足有用嘅嘢係咪好過整死物
死on9仔出面打生打死但有700萬個人仲係街係屋企啊 人地出來宣揚反極權既遊行你當全世界出來既人反極權戰爭? 不如你下次講撚明遊行出親黎既唔諗住上前線幫前線就唔撚好出啦塞住條路無撚用啊 人數呢啲野唔食得架
唔推咪唔推
當黑警去到殺人咁揚嘅時候
想和理非爭氣啲都upgrade 下姐
你口中嘅紙鶴師有幾多係全職架?
好多人啱啱到/臨走摺少少咋,唔係全日24小時on99咁係到摺
嗱 人哋都冇屌鳩前線
佢哋或者真係冇膽一齊行 驚食蛋驚中槍中棍
依家唔同6月 大家呃唔到自己未必開槍嘅
事實上都真係有外國關注啲紙鷂
佢哋又唔係搶所謂光環 打卡呃like就走
我覺得你冇必要屌鳩人
係都輪到班冷氣軍師同仲未醒覺嘅深藍先
其實我諗樓主係想講琴日打緊仗嘅時間 其他有手足有其他更加實際嘅行動可以做 好似做下哨兵 買物資 做人鏈咁

紙鶴幾時都有得摺 手足少一個就真係少一個

同埋大家手足語氣好少少得唔得 係屌就屌啲狗
你可能識有人咁做,但我見到嘅就係有兩個世界囉
唔夠打起碼都做下送物資
我係咁諗,咁都話分化
係呀,我係想講呢樣,你明白真係好
多謝你睇得明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞