[警世]你哋知唔知警察戰意點解咁高

959 回覆
6374 Like 21 Dislike
問題打警係無用 真正制裁到佢地只有中共
根本林鄭政府已經係廢 分分鐘同一哥平起平座
如果今次比佢過到骨 中共撐黑警 分分鐘仲大權過班政府官
香港人,不成功便成仁!
倒番轉諗其實我地輸咗都一樣,無人會叫示威者做義士,而之前一眾烈士更加死得唔值。
佢地影衰左世界各地既警察咋,除左香港警察同公安外咪度度都有白警囉
我每次發夢都視如endgame
佢地唔敢輸,但我地敢去贏返個香港返黎
push
我地唔可以再送頭,唔可以再被捕。
我地要精過狗,快過狗,撚狗唔好撚到被狗咬!
要快!搞哂咁多區,喺狗到前閃,等佢地連尾燈到睇唔到,佢地每到一個場都係得番廢墟,一定激9死。
只要做到周街都係十一國殤日嘅畫面就得!
唔洗對戰,唔好浪費人力。
關我撚事?
我幫我個加拿大朋友貼啲資料出黎,等大家清楚啲狗嘅心態:

另一個佢地戰意高嘅原因係,(我唔知香港狗係點,但我知我住呢邊係點) 佢地個個禮拜/日日(一個禮拜最少四日)都係有操體能(我一個禮拜五日),响操嘅過程中會自我產生一樣堅忍同持久性,加埋佢地有一個叫 Chain of command,日積月累,只要由上頭嚟嘅命令一出,呢種意識會爆發出嚟,服從性不用懷疑,尤其共匪嗰班係經常有個假想敵,就會更加想置敵人於死地咁打,所以,你地可以當黑警係共匪軍看待係一 d 都唔過份、唔誇張!

你可以分享我上邊講嘅嘢去連仔,我咁清楚因為我响警局做文職,日日見住佢地,同佢地一齊操過一陣子
有左第一枝槍就會有第二枝槍,有兩枝就有四枝,如此推算。 警方會用機關槍殺我地,所以要先有狗開第一槍而係射中市民/後生仔(雖然黑心,但這是最靚的劇本)講真,前線按照自己心意去行就得,唔需要太多鉫鎖。 我完全信任前線
求推post
10.1 前線用旗色通知和理非撤唔撤
https://lih.kg/1605816
為咗自己 寧願輸哂成個香港
Push
push
我地要要打贏唔可以硬黎
一定要玩心理戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞