[警世]你哋知唔知警察戰意點解咁高

959 回覆
6374 Like 21 Dislike
如今,警察是用一種戰爭心態去行動的。

唔通連登仔唔係咩
推爆你
港女團結啲 死都唔嫁克警 唔受佢哋溝
就可以重鎚打擊佢地士氣
可惜無可能
我完全同意
見到背水一戰就想笑
你想背水一戰啫,有無問過其他人想唔想?
連登小朋友想搞革命,就唔好停留係二百萬人大團結不分化不割蓆呢個層次

毛澤東選集第一篇就係分析階級,邊啲人係反革命、邊啲人係懷疑革命、邊啲人同情革命、邊啲人係free rider、邊啲人會堅定支持革命

雖然我一路都同情勇武,屌柒販民
但其實販民一路都無出賣過選民,佢地由始至終都代表緊選民利益,而佢地既利益就係要維護體制

反而年青、勇武、無產果批人
根本未認清自己階級利益
反送中幫有錢人反,佢地會多謝你,會同情你,會捐五千蚊去612,就係咁多
連登就係最佳例子,一個理應係最堅定支持革命既論壇,竟然變左泛民大本營

支持革命既人,而家應該籌緊安家費比義士,係台灣建立緊逃亡路線
你見唔見到有人咁做?無吖嘛,咪證明大家都唔係想革命囉
打官司基金係中產贖罪卷,所以一定係最多錢,而且最無用
香港人最怕係蝕底,犧牲更加唔可能

連罷工都唔肯,吉野家都未執粒,你就知香港人要不勞而獲取革命成功

要令佢地醒覺同堅持,需要俾佢地有信念同明白失敗後,警權過大,極權下生活嘅恐怖。以更大嘅恐懼去令香港人對抗目前嘅恐懼。

而現在係超級需要文宣,依家行動已經過份密集同分散,喺文宣不足兼且唔集中之下,大家已經唔知出去邊或者係點做、為乜,亦無一致、堅定嘅理念,所以一打就散。

希望有人明

#光復香港 時代革命
#五大訴求 缺一不可
#清算警隊
認同,輸就輸一世,以後香港比黑警玩哂
香港人無得再輸
*行動頻率太密,但係目標分散
Push
Push
我地欠既係信心,同裝備
我地一樣返唔轉頭
最大原因係佢地犯事冇事,我地行街出事。
如果真係有國定殺戮日,睇下邊邊會嬴。
所以呢單野冇得完
唔係佢死就係我地亡
警隊一定要瓦解
佢地未滅亡 我地都滅亡左
其實佢地大部分無腦諗咁多野,只係純粹俾人串同笑唔抵得所以小學雞式還擊
因為個個星期喺街頭縱火破壞,神憎鬼厭,對社會毫無建樹,對政權毫無影響,所以註定係失敗者、暴徒。活在虛擬嘅連登,畀啲冷氣軍師老點犯法,這啲人智商㚥低,是可犧牲品

我們要堅持下去!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞