[PLEDIS Girlz] PRISTIN討論區 (1) - 3/21 HI! PRISTIN

1001 回覆
29 Like 9 Dislike
聽完淨係記得wee woo wee woo wee 聽耐啲可能會上腦 同埋唔似LOA

仲有句bbubbu 都好上腦

粗嘩hea~

躝粗嘩hea bbu bbu

句bu bu好得意
You're my super hero
melon 52
首歌可能聽多幾次就會鍾意
pledis girlz真係唔係講笑 個個都好靚
Wee Woo個Live精彩到爆,要長追每次表演

聽第二次已經上曬腦

聽第二次已經上曬腦

躝粗嘩hea~~ bbubbu~
唔知其他人啦 我本身鐘意girl crush
加上由101開始睇左佢地成年concert
等到宜家 所以更加鐘意

p社既團玩舞台算唔算勁 我覺得17啲舞用曬成個台好正

17 d舞

聽第二次已經上曬腦

恩宇靚爆鏡
唔知其他人啦 我本身鐘意girl crush
加上由101開始睇左佢地成年concert
等到宜家 所以更加鐘意

幾好呀我覺得,而家呢個style男飯女飯都吸到

聽第二次已經上曬腦

恩宇靚爆鏡

Teaser戴眼鏡嗰張
https://www.youtube.com/watch?v=INRP7LQaNyY
個人cam已出
mnet仲係打Siyeon

17 d舞

afterschool, orange caramel 開始已經成日玩唔同concept
melon 52

應該睇live d人會好loop d
新飯留名
睇番mnet live首we唱得好正
但首debut song wee woo個style好似好濛糊
melon 52

應該睇live d人會好loop d

82 now
聽完淨係記得wee woo wee woo wee 聽耐啲可能會上腦 同埋唔似LOA

仲有句bbubbu 都好上腦

粗嘩hea~

躝粗嘩hea bbu bbu

句bu bu好得意

You're my super hero
c位係pinky同roa
睇黎p社冇因為醜聞放棄roa

咩醜聞?

飲酒單野

其實P社有冇認到?

岩岩google左 有晒相
3年前喎D人話

未成年
c位係pinky同roa
睇黎p社冇因為醜聞放棄roa

咩醜聞?

飲酒單野

其實P社有冇認到?

岩岩google左 有晒相
3年前喎D人話

未成年

PD101 開波果期爆出黎.....希望果邊無咩唔好提番啦
https://www.youtube.com/watch?v=INRP7LQaNyY
個人cam已出
mnet仲係打Siyeon

其實當初都係S唔明佢無啦啦做咩改做X
話時話,我仲未認真記哂佢地d藝名,
個腦仲係成日諗住佢地既本名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞