[PLEDIS Girlz] PRISTIN討論區 (1) - 3/21 HI! PRISTIN

1001 回覆
29 Like 9 Dislike
買左2隻碟 8張卡仔 一張nayoung或者pinky都抽唔中 真係好無運

中咩呀

兩張夜哈娜
youtube唔知幾時嘔返晒d view出黎
加埋就快3百萬
中我瓊呀
一陣返去影先
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我
中石佛 瓊 恩宇 差我yebin
[PRISTIN NEWS] 170323 Mnet 엠카운트다운 #프리스틴 의 #WEE_WOO 무대는 6번째, DEBUTSPECIAL 무대 #Black_Widow는 5번째 방송됩니다.
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我

玩晒啦
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我

玩晒啦

中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我

玩晒啦

今日心情
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我

玩晒啦

今日心情

掂啦巴打
所以有fd一齊買一齊爆係好事來
既可以恥笑人(如有需要)又可以換卡
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我

玩晒啦

今日心情

掂啦巴打

我呢幾日係咁對住佢地we woo we woo已經成功傳教左比一個fd
不過佢地個個都唔買碟
Black Widow
http://tv.naver.com/v/1541115
WEE WOO
https://www.youtube.com/watch?v=RQAycfRCeeU

black widow好比美whatta man
講power dance yebin真係有青夏影子
roa eunwoo pinky好岩行呢種style
反而小公主個樣太純 好似有D格格不入
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我

玩晒啦

今日心情

掂啦巴打

我呢幾日係咁對住佢地we woo we woo已經成功傳教左比一個fd
不過佢地個個都唔買碟

我有買碟癮
所以就快多到冇位擺
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我

玩晒啦

今日心情

掂啦巴打

不過佢地個個都唔買碟

我有買碟癮
所以就快多到冇位擺

我係鐘意儲碟
所以啤啤少時lovelyz ioi都儲齊
卡就特別鐘意果幾個齊
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我

玩晒啦

今日心情

掂啦巴打

不過佢地個個都唔買碟

我有買碟癮
所以就快多到冇位擺

我係鐘意儲碟
卡就特別鐘意果幾個齊

咁多位
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我

玩晒啦

今日心情

掂啦巴打

不過佢地個個都唔買碟

我有買碟癮
所以就快多到冇位擺

我係鐘意儲碟
卡就特別鐘意果幾個齊

咁多位

果兩日去爆爆碟先 巴打們連少時都齊碟咁我廢事獻醜了
我夜哈娜咁易中嘅
中我瓊呀
一陣返去影先

今個月啲運用哂架喇

恭喜巴打
好葡萄呀

我fd仲準備恥笑我

玩晒啦

今日心情

掂啦巴打

不過佢地個個都唔買碟

我有買碟癮
所以就快多到冇位擺

我係鐘意儲碟
卡就特別鐘意果幾個齊

咁多位

果兩日去爆爆碟先 巴打們連少時都齊碟咁我廢事獻醜了

齊碟但冇去過fans meeting
我夜哈娜咁易中嘅

巴打買左未

呢種實力
但係點解我瓊冇咩聲
我夜哈娜咁易中嘅

巴打買左未

聽日先去買,希望中恩宇,夜哈娜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞