2017最強新人!尹龍梁李孫,HIGHLIGHT討論區,3月20出發

387 回覆
42 Like 12 Dislike
都係 除左團 光毛隻solo都巧高質
你話我盲飯都咁講

我自己就想佢地下次轉下風格姐 話晒上年cb個三首都有啲似
上次cb反應麻麻 我估佢地下次應該都會轉下其他風格
我覺得最近兩次cb首主打都正
但有啲太重覆loop同一段 聽得太多會有啲厭

而家望住堆二代團一隊一隊消失就覺得佢地而家仲保持到咁既成績都好叻仔
冇錯
風格好似兼且不停loop
老實講我好少聽啲主打
都算係咁 轉新名咁大壓力下 pdbs都有咁既成績
次次見到佢地話多謝라이트 我都想同佢地講 多謝你地堅持就真
sleep tight好正
簽售我去左首場個場咋 太窮去唔到太多場
絲打下次追首週啦 預錄會多位好多 我MCD遲左10分鐘搶都入到
上年咁多首我最愛sleep tight
其實就算以前我都鐘意side track多啲
除左비가 오는 날엔
Dream girl同니가 보고 싶어지면聽左咁多年都唔厭
首週多好多行程添 喂10分鐘咁過份
下次再有機會先算 學你話齋 去一場都元氣大傷
咦點解唔鐘意on rainy days呀

니가 보고 싶어지면呢首 對上個次好似已經係bs 13(?)個時有唱 而家concert既ballad part唔夠長呀
最後個個人遲左半個鐘搶都入到 勁好笑
dreamgirl真係好正 我就最鍾意李起光作個d歌 history,oh honey,so hot
佢啲해系列都好正 一聽就係李起光style
Haha 我意思係除左呢首之外另外兩首都一樣好好loop
On rainy days出名到係主打咁款添啦哈
諗諗下其實佢地都幾多出名既sidetrack
呀~我明啦 唔好意思
學怕黑絲話齋 主打少聽 丁sidetrack真係仲正
今次who am i同take on me正到
take on me真係正到痴線 真係仲聽得多過主打
我最鍾意12:30專輯全部歌,當時冬天聽so hot,聽完全身暖哂。

但後來6月出咗日文歌can't wait to love you,同埋#tbm,我完全中哂毒。首日文歌充滿夏日感覺,任何時候聽返都覺得hotter than a summer time。可惜youtube冇咗呢兩首歌官方mv
佢地 噓~再抆衫個下 想死
佢地十個月日單啲歌都高質呀 cant wait to love you 起光把聲
賣少少廣告

如果在座各位未買毛solo碟 但又想支持下的話 小妹手上有貨 價錢相宜 如果有興趣可以pm我

好~繼續討論
龍爺3月22號出新single
Feat 10cm權正烈
又係分手歌
喂呀點解又係single
Who am I真係好正
聽到好sad個種感覺好正
出下single都好既
又有歌聽
又幫我地慳下錢
儲下彈藥for next cb
佢應該好快出solo album

啱啱喔喔出埋歌詞短片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞