2017最強新人!尹龍梁李孫,HIGHLIGHT討論區,3月20出發

387 回覆
42 Like 12 Dislike
我都比人話左好耐 但我就係好鍾意佢肥肥地個陣 絲打你呢?
係啊
得閒煲埋佢
不過佢咖啡因個陣塊面仲漲緊個時真係巧打耳
我good luck呀....睇埋showtime之後簡直係萬丈深淵呀 一發不可收拾
絲打你又幾時入坑嫁
係啊 我最鍾意就係佢咖啡因個樣
shadow mv,見到耀b手臂同眾人眼神,自此走上不歸路
Good luck
藍絲定真巴...? 都係毛本命? 嘩喂好多人爭喎
good luck真係正呀 舞又好睇又型
希望下次cb行返呢類型 繼續比女飛
真巴,非gay,男女團都有追開。但beast/highlight係本命。以前龍爺塊面漲卜卜時都好正
以前淨係鍾意耀b,依家就最鍾意耀b同龍爺。
呀~ 我上星期去韓國都撞到個香港男飯 佢就係簽售比左百二張小卡入面有20都係#105比毛睇個個

咁高光都算多男飯既 龍爺同尹斗好多
我對上一次去韓國都係上年5月,有去過公司到捕住,但無緣親見。

然後7月尾港場演唱會,終於親眼近距離見到佢地 ,可惜搶唔到起光毛巾

來近5月或6月如果有機會,我會去多次韓國
呀 如果真係去韓國 不如追龍solo啦 佢條友仔應該近嫁啦
捕公司只會捕到staff
6月香港fm呀
龍爺飯
個po終於有啲氣色
我首周去追都有撞到個男飯 可能我都見過絲打你
GL係典型kpop男團路線
懶係型咁穩打穩陣分分鐘仲吸到飯
但佢哋貌似唔想寫呢啲歌
真心好灰嘅係的確好多韓國人都唔知beast變咗highlight
係 講highlight無乜人知 要講返係以前既beast先知
所以我依然好期待佢哋會出返GL類型嘅歌
起碼打返響個名先
或者1230嗰類應該都ok
我第二週去呀 首週追唔起
係電台等佢上下班個陣同個男飯傾左陣計

你首週4場去晒呀?
1230正撚到 個時都吸左唔少飯
呢年真係辛苦晒佢地
你講預錄?去左三場咋 KBS唔中

你有冇去預錄?二週都好多預錄
其實想問簽售
預錄我一場都唔中呀 韓飯全部23:00:00 apply 點夠玩
但我有音銀入場 仲咁啱撞到佢預錄 但無喔喔啲禮物
但我又覺得呢一年佢地做返自己鍾意嘅音樂
佢地應該幾樂在其中
雖然辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞