2017最強新人!尹龍梁李孫,HIGHLIGHT討論區,3月20出發

387 回覆
42 Like 12 Dislike
啲2倍速佢地走位走都好亂咁
唔知係咪因為蘭草
佢地一直以嚟都係無群dol
唔知係咪因為蘭草

Highlight - freestyle = 0
每次見到呢個caption都笑死
唔知係咪因為蘭草

其實當牛mystery 同shock都幾群
轉左型
唔知係咪因為蘭草

其實當牛mystery 同shock都幾群
轉左型

fiction本來都群 係由蘭草troublemaker開始fiction先變得唔群
岀左dance practice 片

Highlight 1st win

Highlight 1st win

https://www.youtube.com/watch?v=5y2OODNxcMY
Performance ver.
一位粗卡
第二個一位粗卡
好想mubank都係佢地攞跟住忙內重現ending妖精
今集好撚好笑
https://www.youtube.com/watch?v=C4e_j_Z5bqU
今日笑咗未

拔河笑到我
留名
http://www.vlive.tv/video/26306/%E2%99%A1-HAPPY-GIKWANG-DAY-%E2%99%A1
起光生日V
未follow HIGHLIGHT嘅channel快d去follow啦
lm
有無巴打今日用apple music發現無左好多beast既歌
係我問題定係itunes store下左架???
有無巴打今日用apple music發現無左好多beast既歌

Spotify 都係 諗住聽flower 但下左架

Spotify 都係 諗住聽flower 但下左架

係咪cube又玩野

都有呀
要再搵過 ,但就無左張cover

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞