又有浮屍 荃灣海濱花園現場

2434 回覆
1251 Like 32 Dislike
呢件事一定唔簡單
果條友係0POST ACC
點解佢個介面咁撚怪.....
似足d老爺機介面
出生活照 遮女嘅樣
死者唔好遮 比大家對比下先?
家屬深藍由得仔女死都唔奇
我分開cap驚你話假 我係電腦網頁縮小到75%顯示先可以一野cap哂3個post 對唔住會冇咁清
佢冇咩相
而且唔知個男仔叫咩名
我只可以講新聞有影到出post者係現場 我認到
我只可以講新聞有影到出post者係現場 我認到

死亡恐嚇?
係咪想沉樓主箱
推CLS
你爬番最後幾頁文先 我講緊出fb post 果個女仔
就算真係女朋友, 同家人

一定知死者乜野原因自殺?

都ON9 既, 大把人瞞住屋企人去發夢啦

我真係無聽過有人一聽到屋企人自殺就可能立即知道自殺原因仲可以斷定某原因無可能
推!!!
呢層真係唔知 睇番佢FB既post 只知道佢女友黃底 唔似會同黑警合作
荃灣男浮屍死因惹猜疑 網民籲傍晚海邊獻白花悼念
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190924&s=10829391&a=60078439
荃灣男浮屍死因惹猜疑 網民籲傍晚海邊獻白花悼念
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190924&s=10829391&a=60078439

親人走左比任何政治取向都重要

原因好緊要。。。

最重要係唔係俾人強行滅聲

大家都想知真相..義士可以安息
好多警察係現場 身體有無傷痕 佢地好清楚

『不認命 是我們唯一的武器』
https://lih.kg/1535265
東網出左新聞, 信不信由你
#核爆?
#要FactCheck
#酷刑殺人部隊?
#齋睇人名似假假地

要逐家逐戶搜證,差不多全是年輕人!名單未必得咁少,而且幾乎清一色都是低下層。

Source: FB 前線警員支持大聯盟

P.S. 有人發現 //只 check 第一頁私樓同居屋,已經發現全部假地址

嘉韻閣 只有A/B室 (無06室)
綠楊新村K座 只有1-8室 (無18室)
健康村康輝閣 只有A-G室 (無18室)
天盛苑盛珍閣 只有1-8室 (無11室)

admin鏟post啦//

轉tg
唔好再推
假到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞