又有浮屍 荃灣海濱花園現場

2434 回覆
1251 Like 32 Dislike
有冇Twitter account?

https://twitter.com/Matchbaby_LOL/status/1176345187150258177?s=20

前面有手足post咗
可以幫手retweet呢個先
cls
唔可以就咁算
死左仲要無人認無人拜
wtf?黎完2個又2個?

點解會有HID
海入面點同浮屍落HID
好怪
正常屋企人死左咁傷心係咩都唔想講
推啊
今次年老女士 現場嚎哭 比較似真家屬
黑警殺人犯
40-60 正正就係生得出15-25左右既人
好有可能就係佢地父親甚至阿公阿婆輩既人...
他身穿黑衫黑褲及黑鞋,身上有傷痕。警方正調查男子身世及其墮海原因。
認住家屬啲樣
總唔會全部人父母都係藍絲 仲要係深藍到愛國多過自己個仔女果隻
香港人通常生得一兩個 每一個都好寶貴 你獨子死左再點威迫利誘你都無用架鍋
DLLM黑警mon post狗 DLLM
Push
如果真係家屬,會傷心唔知講乜,點會一開口就解釋係自殺,此地無銀三百兩

https://twitter.com/Matchbaby_LOL/status/1176345187150258177?s=20

前面有手足post咗
有twitter嘅巴絲可以幫手retweet呢個先
廢事同班垃圾講扮訓既人唔會叫得醒
個個都想做民主free rider
比一萬個理由佢叫佢地還手,佢都會諗一個籍口出來所以唔做
坐係度叫外國就會有人救你囉
非洲日日有人餓死叫你香港人咁有錢去養曬佢地,你啋佢都有味啦
但又會講得出叫國際拯救香港幫你抗共解放你噁心到
cls
幫手推 黑警落地獄 必得清算
咁岩岩叫人唔影又邊位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞