Super Junior 9人9輯[Time Slip]皇者歸來相愛相殺討論區(29)

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
咩事?
teukkie由0開始自己做youtube channel日日開咁滯
儲咗15萬個subscribers 啲mic呀相機呢啲乜柒都係佢自己買再託elf幫佢剪下片 有時見到佢連駁電話落個mon到都唔熄係cm d elf教佢然後佢自己學
而家sm同佢講想將佢個youtube channel個管理權收走 用video 形式做content 啲片就外判俾出面d製作團隊
本身靠youtube賺嘅錢先要同外判條team分錢 然後剩低嘅再由sm分俾teuk
teuk話當時佢想開channel問人幫嗰陣 佢地話無人手member入面得佢自己係一個人做 兼默默地儲咗15萬fans
但係未100%定落嚟嘅
不過teukkie已經俾咗youtube啲login email pw俾sm
其他member嘅channel由一開始已經係sm打理?
笑死佐 赫好慘🤣🤣🤣
睇到真心勁嬲
Sm點解可以咁賤格
唔係
應該一個二個都係自己打理嘅
但可能唔多唔少會有人幫下手
例如童童自己有walala
東海會有fd子幫佢拍下片 不過東海係自己剪片上字幕
但teuk講咗話佢當初問公司幫手 公司話無人手幫佢囉
屌sm老母
SM 真係仆街 又傷害我特哥
終於追晒SJ RETURN
其實都因為工作少留意左佢地好耐
最近一到假期多左好多時間係屋企煲返啲野
佢地既癲亂嘈真係好正
笑到我癲
果然係一世唔會脫到飯
好掛住佢地好想睇演唱會
呢排忍唔住重煲之前d SJ Returns, 真係會越睇越愛佢地
希望之後可以直程去首爾場!!
Super Junior KRY 韓專 When We Were Us 相愛相殺討論區(30)
https://lih.kg/2152246
我都未試過去首爾場 好想睇
就係呢種又家人又兄弟又朋友嘅feel好圈飯
我淨係睇過SS7香港場
日本同台灣場都想去, 感覺氣氛好好, d應援好正
細個狂追個時去過首爾場起晒雞皮既激動
好想再搵返個種感覺
難得佢地完晒兵役出黎好想睇真係好想睇
真係話咁快
佢地既好感情都係令我一直咁中意既原因
一定要去呀!!!!!
睇con真係要當每次都係最後一次
身為兩年新飯仲未見到牙澈
我都未去過日本場同台灣場 但佢哋真心正
好想試下去
希大真係好難見到
新post見!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞