日本冷門/另類偶像討論區(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我都加左
幕張個場有冇人要幫手抽飛?
我應該都係買萬五個張

我要

7月大家一齊睇嗎?

我應該都係買萬五個張

我要

7月大家一齊睇嗎?

btw add咗
h!p算唔算冷門啊?出面都唔見有po

我諗hk最多人識既係早安少女組.....鄉村少女,c-ute應該接近無人識
h!p算唔算冷門啊?出面都唔見有po

我諗hk最多人識既係早安少女組.....鄉村少女,c-ute應該接近無人識

又唔會冇人識嘅,起碼無我list嗰啲咁冷(bish除外)
講下囉,睇下有無fd子
我應該都係買萬五個張

我要

7月大家一齊睇嗎?

btw add咗

認真呢 pm我打招呼
好似得兩個人 add左我

你會去邊場?

巴打係fans club?
幫我抽飛ok嗎
我都係日本住緊 (留學生..
星期六event會去嗎?

今日同後日都會去
聽日要睇one ok rock

我d bish卷用哂 唔知今日會唔會仲有得買😂
今日有冇興趣一齊

我一陣食完飯會去新宿買多幾張

一起嗎? 加我fb ok?

點加你?

Cheukhei Tang (icon係👓同モモコ
(Half age

加左

名呢

話說到家下都未睇Less Than Sex 野音隻碟

名呢

買左bis 階段隻vhs 而家都未揾到機睇

名呢

セイセイ

名呢

睇下學校有冇archive VHS 機w

名呢

セイセイ

Cannot finddddddd

名呢

セイセイ

Cannot finddddddd

@seisei_mgmtslt

名呢

場live好hardcore唔可以係街播

名呢

要睇就係要咁w

名呢

要睇就係要咁w

羞恥play

呢條女幾QQ 隊BIS入面既?

呢條女幾QQ 隊BIS入面既?

係,叫プー.ルイ,十八歲

老婆
呢到好似得我一個推佢

老婆
呢到好似得我一個推佢

我bish 係推佢
你唔係アユニ咩

老婆
呢到好似得我一個推佢

我bish 係推佢
你唔係アユニ咩

我個推

老婆
呢到好似得我一個推佢

我bish 係推佢
你唔係アユニ咩

我個推

咁花心架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞