日本冷門/另類偶像討論區(2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?time_continue=96&v=ysvYSrKLdIg
又搵到一個痴線嘅

你留意下中間個肥妹仔個種眼神

結果今次bish 完全無事,bis gangparade 奶晒野

BiSH 預左唔郁得

其實咁叫黎合宿都無意思
又唱得番orchestra
結果今次bish 完全無事,bis gangparade 奶晒野

BiSH 預左唔郁得

其實咁叫黎合宿都無意思
又唱得番orchestra

如果係gang parade 同bis/avex前既歌應該由佢
Avex 後我諗真係唔敢掂
成個tour得尋晚個場冇オーケストラ

點睇呢隊

點睇呢隊

無歌好難討論,
同埋我好懷疑scrambles可唔可以嘔到四隊歌

Btw我一開始已經睇好右邊

點睇呢隊

無歌好難討論,

+1 右邊幾正
呢隊風格似靜野

BiS冇左アヤ會點

隊長D品味

隊長D品味

十人十色 新成員好正

隊長D品味

十人十色 新成員好正

津木鹽到仆街 平時睇佢物販係船木身邊左擰右擰都估唔到咁鹽

點睇呢隊

無歌好難討論,

+1 右邊幾正
呢隊風格似靜野

BiS冇左アヤ會點

成隊靚女指數低左50%

點睇呢隊

無歌好難討論,

Soqq
紅得起既feel

唔係講笑,真係初期のんちゃんfeel
おはちゃあ♪───O(≧∇≦)O────♪

平澤芽衣 好QQ 好想同佢瘋狂影
https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=TyXnbgB1k_8
CLOCK & BOTAN(柳沢あやの) アイドル甲子園SPRING FESTIVAL 2017
唔係可以講另類idol 咩

咁普通idol 有冇人睇 x21?

其實冇咩既 E到都係各有各講咁
唔係可以講另類idol 咩

咁普通idol 有冇人睇 x21?

其實冇咩既 E到都係各有各講咁

平澤芽衣 好QQ 好想同佢瘋狂影

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞