上網搵人占卜一肚氣 玄燊

79 回覆
3 Like 20 Dislike
我無話一定,但你係否定
隨便啦,我無要求人去信與唔信,但你同上面個位係打壓信既人
叫你拎證據出嚟就係打壓你?開始理解點解支那人咁玻璃心
其實我唔明拎咩證據 我又無逼你信
同埋好廢同你打字bye
我點打壓?我問你點証明 你又講唔出野
一味話唔信就算數 重將中共囉出黎講 意圖令反共人士拉邊支持你
你既手法就真係中共啦
嗨,樓主介唔介意加我TG傾傾,我都俾左錢買
@turtle1124
BTW之前好似搵過樓主占卜
你相信占卜可以預測未來,但係又拎唔到證據我要證明,咁人哋話你迷信戇鳩都係fair comment
咁我都明白咁直接係好難接受嘅
乜撚野呀?
我有話你話一定咩?
我問你點知 你就話唔一定架 但你就係唔信囉

咁撚樣叫答左我呀? 你就真係一個活生生既例子 証明信星宿命理既人係on99
隨便啦,我無要求人去信與唔信,但你同上面個位係打壓信既人
叫你拎證據出嚟就係打壓你?開始理解點解支那人咁玻璃心
其實我唔明拎咩證據 我又無逼你信
你相信占卜可以預測未來,但係又拎唔到證據證明,咁人哋話你迷信戇鳩都係fair comment
咁我都明白咁直接係好難接受嘅
我早期有搵過佢
真心幾準
後來近排介紹個fd已經唔係好準
可能太多客
搵唔到,你係咪打錯tg
pointless就話好廢 唔答
根本就答唔出
我無話你迫我信 但係我問緊你野呀
答唔出咪話答唔出囉

老師叫你証明1+1=2
你話答乜撚 無人要你信1+1係2
算個個人識既咪準
@msfa123
我收你1千 你肯信就得
反正你問個個只不過話自己批命
我自己係連登鳩嗡左幾年
批命都有一手
佢狂賣廣告,9up兩句就有傻仔課金。
佢仲有係連登開post
你可能搵到佢回應
我都見到,度度都見到有佢廣告,呢排自己又當黑俾左錢買
見到樓主咁講都唔知自己係咪中左伏
伏就一定中左嫁啦
係連登搵唔到食,
又唔夠膽呃錢咁出面俾人係網上唱。

咁咪轉係ig fb賣廣告囉。
建議你係連登開多幾個post,
推多幾次唔好再俾佢害人。
有無命書睇下
哦,原來你係做實驗,咁有結論未?
其實我本身有個睇開既黃大仙師傳,只係前排我有急事,咁岩師傳無開鋪,我先搵佢
認on9信左佢個句唔信會退,我唔係要拎番咩,只係想大家有意既可以有個reference
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞