上網搵人占卜一肚氣 玄燊

79 回覆
3 Like 20 Dislike
第一次批個命書黎,等左成1個禮拜,d問題唔係我想問既,之後又要等多兩個禮拜,結果問既問題都唔係我想知既,再問多幾句直情block埋,仲話自己收1500蚊好抵做多左,我朋友1000蚊睇紫微都準過你啦神棍
【行動post/多圖】922和你suck 8大行動(更新版)
https://lih.kg/1581619

【行動文宣】請廣傳
922 suck 4.0 各有各玩
1)影帝不死隊,入機場cover突擊隊
2)先塞青衣,再視乎情況轉戰商場
3)直接和理suck商場
4)全港交通測試,工程RB隊
5)加入單車隊 - 會有單車小將帶領
6)黨鐵突擊小隊!(機場突擊隊已有一定人數後)
7)東涌郊野一日遊,玩無線電walkie,玩無人機
8) 我係機場人 - 食錯藍絲野食物中毒 準備 SL 被罷工
兄弟爬山,各有各做
我地另外有秘密小隊行動

TG : https://t.me/stuckwithyou
2021年又會係我第2個十年大運?今年先行緊第一個
Mysan
你放性別年月日時,幫手睇下
見到佢有係youtube賣廣告 話100%唔準 可以保證全數退款 難分真與假
我認on9左,個陣真係信唔準會退*咪覺得可以試下,點知會咁,會講多句就block埋你
話我多問題,其實我只係想知應情3樣野,佢就不斷將人地既問題當2我問題寫落去*命書*到
同埋有d唔準,係形容我性格方面
其實我唔係要追究佢d咩,只係想俾其他人有個reference
可唔可以tg
感情*
個人有幾on9先會信依d占星命理?
鳩 up幾句就1500蚊
弱智人士既錢真係易呃
大家又唔好咁講 人真係好迷茫果陣就會信呢d
其實占卜係心理治療 俾個信心你走落去
連人基本尊重都唔識就唔好批評人
檢討下自己先啦
同上,而且你呢d咪同共產黨一樣囉,自己唔信就當唔存在
連登係咁上下,咩人都有
大數據下嘅傻豬
第一次個份命書,問既問題唔係我,同埋我想問另一伴同我既情況,佢連個生日都錯左,我咪問佢即係佢係打錯字內容岩定係算錯我另一伴個八字
,同埋叫佢補番我問個d問題
佢正係話我好多問題,之後擾攘左一段時間,先話隔2個禮拜再覆我,咁我又等
去到尋日收到第2份updated命書, 仲唔準過第一次*at least形容自己性格都唔岩*,而且個d問題有8成都唔係我問,佢亦都無講我呢個另一伴既野,跟住我又再whatsapp問佢,佢死口話有寫,但根本無,之後對話就係upload個張圖咁
我朋友係黃大仙睇紫微1000蚊講半生details既,係即俾八字即睇,佢仲好意思講到自己無問題
你留tg,
Msfa
同上,你啲邏輯都唔知點嚟
咁唔該大師們唔好再故弄玄虛
咁你點証明佢講既係真?
你肯定係命運令佢出現 而唔係你既行為令事件出現機率上升?
支那學問普遍都係將舉證責任推比質疑者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞