石原里美(5)亞洲之女現正上演中 光復香港 時代革命

1001 回覆
43 Like 9 Dislike
唔該曬 我會自己訂
好呀,唔好客氣
我自己搞掂得啦巴打唔該
正呀巴打多謝分享
sorry ar 巴打 我連4枚組都想要 可以幫我睇埋得唔得
對里美bb 真係要摩牙摩牙
紀念品係咪得場內同上網先有得買? 我十月會去日本, 如果有得買就唔麻煩巴打你喇
應該正式就係呢兩個方法㗎啦,不過白色Tee就只是網上訂做,而家會場都未有㗎
不如咁啦,我去到會場如有我幫巴絲代買A4 file同post cards, 但為免買漏麻煩各位重新報次名以方便小弟統計人數

里美嘅全力笑顏真係可以殺人㗎

唔好客氣巴打
我要post card得喇唔該
好想睇呀,d日本仔有錢都唔賺鎖晒ip
好呀,收到
無辦法啦,唯有等遲啲大陸字幕版
好呀,不過一套四張㗎喎
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
唔該晒巴打
ching, 我想要post card 同file r
麻煩你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞