石原里美(5)亞洲之女現正上演中 光復香港 時代革命

1001 回覆
43 Like 9 Dislike
已開 add晒上面有留tg個啲人 不過好似有人set左陌生人加唔到佢
唔該哂
邊度有得睇
薄餅Ching有收到Tokyo Metro個email了嗎?
Metro係分批寄出的,應該好快㗎啦,唔使擔心
Thx巴打
好撚嬲,喺fb 見到支那翻拍校對女王,影衰晒我里美
唔貼link啦,大家都唔好搵片段,咪益click rate畀支那狗
之前已經話翻拍Unnatural ,而家攪埋悦子

純文字討論左咁耐,貼返d圖先
大家即刻醒神晒
最尾2張
thx
唉 又想搞衰D日劇 近幾年黎講我最鐘意呢套
嘟起個咀仔
香港加油
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭3千咋
講個笑話 個預告有句對白係自由之精神 獨立之思想
終於收到地鐵飛了
今次每套仲送一個靚靚咭套

之前見到佢official website話會有特典,但要跟佢買果個方法先有,果時好似仲要睇唔到特典係咩樣,但而家睇好靚
特典就係個卡套?
不過真係幾靚
係wo, 睇返官網有寫, 當時都無為意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞