石原里美(5)亞洲之女現正上演中 光復香港 時代革命

1001 回覆
43 Like 9 Dislike
Sorry Ching...Google drive無位
有啊 想搵套高清收藏
好像被delete了...
我清下個google drive重新upload
唔介意嘅話我開左個folder畀你upload,夠位嘅
好呀, Thanks Ching~
https://drive.google.com/drive/folders/1WdJBe1OE5MenO9oJ5vN6kC5wws1pNMr5
感謝你啦
應該畀左permission可以upload file
uploading~Dear Sister 720P也要嗎?
我有啦thx,睇下有冇其他手足想要?有嘅話我可以開多個folder畀你upload
好呀~Thanks~
Dear sister之前唔係post過次?一樣?
Unnatural 1080p得一集?
係喎,唔記得咗
Unnatural 俾百度ban咗,而家仲upload緊去薄餅巴個google drive度
https://www.dramasq.com/chocolatier/

我呢個網都有晒10集失戀朱古力唔知上面有冇巴打post過

不過簡體字幕
薄餅巴,應該upload完了,麻煩你睇下啲file得唔得,thanks
Thanks Ching
琴晚等到最後up到第6集頂唔順,今晚先down番
BTW多謝師兄個1080p,岩先臘過眼真係好清
LAST個張
啲仙氣
upload返了,sorry漏左
咁就補完曬Unnatural (全)
唔該曬師兄
岩岩下載左unnatural ep3 聲畫好似唔同步既?係咪我自己問題?
我剛睇過又好似無咩問題,不如睇下其他巴絲有無問題
冇野喇 原來4K片用平時個kmplayer畫面會慢左 用番window果個就冇事 thanks

不過呢個版本喺我揾到最清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞