多謝馬會 藍絲老豆嬲到痴線

343 回覆
3186 Like 10 Dislike
何總統都係想幫大家戒賭姐
Push 累街坊
@活動:提升義士形象,做人要有公關。
@同林鄭對話無用,同習總對話先有用!
@林鄭唔回應五大訴求係想推動台港獨立!
(一定係,除非唔係)
@多思考!冷處理#fakenews 謠言

考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
#離開同溫層,接觸各種人,理解佢地嘅想法,將不支持我們的人轉為支持我們!這是成功的方法!

抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
@詳細Template@
每日任務。每星期任務。每月任務。
日日update
https://lih.kg/1559163
Version 2019.09.18
@詳細Template@
不孝子

藍絲都知係何妖累事,唔係因為示威者
不戰而勝了
呢張真係唔錯
強制拍賣天祿
好似屋企啲廢老講既野
花到睇唔到重點
快D遷怒於何妖啦
似乎無得救
9月開賽左咁耐有冇人搞過馬會?
今次擺明係因為何妖d人先追擊佢
仲唔係佢問題?
對賭開個班嚟講好大件事
同殺佢老豆老母冇分別
話佢知,係因為何妖有隻馬參賽,完
話為咗何妖一個人而停事實嚟
借貴寶地

https://lihkg.com/thread/1577137/page/1

1)警察衰野太多,好難一張文宣講晒
2)我地前線手足都開始反擊得勁D,反擊畫面又會被現在好落力打國際戰的政府拎黎大造文章,條片正好俾外國能更好地體諒我地
3)更好利用一些震撼畫面或者橋段,收籠外國人心
4)微電影,睇故仔,好多人都會幾OK,有助spread我地情況出去
5)以後我地本地同外國文宣都塞條片的link入去,又或者YouTube channel

但廢J我完全不識點樣整呢D片出來,卡通又好真人又好,都唔識,眾籌也沒experience。所以想集結神力,有邊位兄弟覺得有得諗,就幫手spread出去同用力push,小弟廢J P牌仔自push都做唔到,sosaad。
咁可能有啲病態
當然做咗功課嘅朋友都幾慘
仲有
明明佢匹馬一退賽全世界都安樂
但係佢死都唔肯
咪搞到依家全世界都冇馬跑囉
小鳯姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞