多謝馬會 藍絲老豆嬲到痴線

343 回覆
3186 Like 10 Dislike
咪話d人網上散風話圍馬場,搞到馬會驚到停賽囉
D藍絲係咁架啦
我阿爸深藍都屌鬼~
我話佢元朗叫白3打人 人地緊係搞佢隻馬
佢話 呢個仆街打示威者都算
打女人~打大肚婆~正死仆街
個撰文改做李慧瓊又得唔得
何妖另類助功
深藍廢老冇得賭,即刻官割席反面
我老豆都係咁,佢話馬會真係好撚廢,取消何妖隻馬咪得囉,害死人
搵返張gif
靜靜地撐唔得嘅 係要沖出嚟柒 自己隻馬唔出賽就算啦 衰在阻住啊叔我睇馬嘛
Ho lun jeng
今晚一定好多廢老出街搵人出氣
同佢講 開季到依家都無事
但何妖隻馬一出黎就搞成咁
當初夠話9月1入馬場啦
但係到依家咪又係無事
擺明係何妖累全家啦
屋企樓下班廢老開緊粗口大會係咁屌
咁容易勸到,香港無藍絲啦
我雨革嗰陣時已經同佢解釋到宜家啦
Professor
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/dRrFcS
最衰何妖
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1481238-20190918.htm

有馬迷認為涉事馬匹應退出 馬會不應取消所有賽事
2019-09-18 HKT 15:37

立法會議員何君堯名下的馬匹「天祿」,原訂今晚參與馬會舉行的頭場草地1000米賽事。有網民發起圍堵馬場抗議,馬會基於安全考慮,宣布取消今晚在跑馬地所有賽事。

士丹利街投注站外有市民從新聞得知消息後前來退款,有人對馬會因一隻馬而取消賽事的安排感可惜,認為應避開問題根源,涉事馬匹退出比取消所有賽事更好。

另一名前來退款的市民表示,只是投注了數十元,對賽事取消不感可惜,但對政府處理反修例的手法不滿,以致影響賽馬及香港。
咁係人都怕比人斬嘅,你話係唔係都講到明佢自己一堆白衫支持啦
應該要轉方向 blaim the victim
何妖自已攞嚟柒
係,我公司聽到既廢老都係講依個版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞