[續•高秀蘭核彈] 揾返831嘅片 高秀蘭係在場!

2203 回覆
2315 Like 98 Dislike
連仔可唔可以DEL POST
屌你講到口臭係唔同人
都仲要推
有同感,是但揾個咁上下嘅無人認領嘅屍,溶左個頭,著佢衫同眼鏡,但原因係乜?

但好可疑嘅
第一,頭淨返骨?個身呢?時間太短,唔太可能
第二,副眼鏡仲可以喺度?比水冲冲下飄飄下得返骨都仲喺度?
第三,浸住唔脹都仲要乾埋?似係之前雪到乾左先掉落海
第四,遺書唔喺身但比警方事後屋企發現?一係佢間屋好大,一係佢同親人關係麻麻
推!!!
好煩,最慘一堆真心同三毛混雜一齊,好難Block
推撚左啲確實證據野先
未FC咪鳩亂傳
咪撚再推啦屌
pushhhhhhhh
大家有無諗過,

失踪果位, 根本不是被殺嘅太子站女士?
黑手只係利用一個失踪人口 去處置 女士屍體。

真正嘅高秀蘭, 已經被其他方法 (包括洗頭艇) 搞掂咗。

咁有咩動機咁做?

1. 可以"合法"處理屍體
2. 死者真正身份永遠埋沒
3. 死者永遠變成 失踪人口
4. 搵一個適合成為失踪自殺嘅人容易過去向太子死者家人/公眾交待

咁亦都解釋到點解:
a. 屍體塊面變成骷髏, 你話條屍係咩人都得
b. 片入面果位 同高秀蘭一肥一瘦, 因為根本係兩個人。
大家有無諗過,

咁有咩動機咁做?

4. 搵一個適合成為失踪自殺嘅人容易過去向太子死者家人/公眾交待

咁亦都解釋到點解:
大家有無諗過,

咁有咩動機咁做?

咁亦都解釋到點解:
【高秀蘭真係炒車】大家已經陷入陰謀論出唔返嚟
https://lih.kg/1577620

一係成班唔肯睇事實既人一係成班都係鬼
大家有無諗過,

咁有咩動機咁做?

咁亦都解釋到點解:
你唔做藍絲真係哂左
哂多d時間估鳩啦
害到唔少識fact-check既巴打
唔洗再討論日後行動啦
紅色大媽衫好難撞 好想相信唔係
你邊位
你邊位?

你唔做死屍真係嘥咗。
完美 藍絲 唔夠講就人生攻擊
你有冇証據先
咩都冇就鳩吹
對示威者公信力只係無得益
你係咪無上過國際線睇過幾多人用fake news 抹黑示威者 依家仲要降低自己公信力
哈,
哈哈
我有話我FC咗?
提出質疑, 又關你咩事?
同意你講法
算啦 希望你進步下
所以我就係問你鳩傳謠有撚用咩
唔關我事又點 咁我唔可以講咩
呢個係討論區黎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞