[續•高秀蘭核彈] 揾返831嘅片 高秀蘭係在場!

2203 回覆
2315 Like 98 Dislike
推呀
巴打pm睇咗片喇?
push
上面calmed個回覆咪有片?
講緊如果死左人我明要認真,但上面條片都唔足夠求真?
我果段片係合集中間手機錄果段
身型髮型唔似!

高秀蘭fb:
https://www.facebook.com/ko.saulan
高女士瘦好多喎
今年5月身型:

4月身型:

同埋失蹤時
高女士無身份證明文件
點解警畜可以確認屍體身份?
乾屍會否另有其人?
睇埋FB真係唔多似, 高女士手臂瘦好多, 同埋高女士既衣著style唔似會著到好似831果位女士咁
唔緊要呀

你再po一次都無壞嘅

當放大版睇下姐

唔急 慢慢黎
http://sendvid.com/8kr00ph6
死牛一面頸,慢慢睇飽佢
25秒起,我都係網上搵,慢慢睇
大佬 朦到咁。。。
有可能故意換當日在場人士留低嘅衫
黑警快啲死啊嗚嗚嗚
同感。
浮屍應唔係高女士。
如果真係9月7日失蹤
高女士一定唔係831遇難者
Yes. Agree
做乜野呀啲人
宜家係講緊 條屍件衫 = 高女仕件衫
之後樓主話831條片紅衫女人似高女仕件衫 所以推斷高女仕係831死

但樓主認衫太差 根本831條片既紅衫同高女仕件衫完全唔似 女仔認會準d
姐係未證明到高女仕係831現場

宜家有兩個重點:
1. 有人話條屍唔係高女仕黎 因為得翻件衫認
2. 有個post 9月8號出 話有陰陽眼爸爸見到太子有紅衫,短髮女仕既靈魂,match高女仕。到呢兩日將軍澳既屍體出左,警方話係高女仕。岩岩樓主比張相爸爸睇,confirm 左係佢,嚇親爸爸。

宜家有樣野走唔甩:
死黑警宣揚左高女仕係9月6失蹤,之後極快就話tko條屍係佢,就係憑件衫同眼鏡就話係佢,姐係高女仕被警方向外宣告佢死左。
!點死係一個問題
?條屍係咪真係佢唔係重點
總之警方就要對外講高女仕死左。諗唔到有另一個原因要講一個人死左,除非佢真係死左。重點係高女仕真正係點死,而唔係條屍係咪佢黎。點解會質疑條屍唔係佢係因為死黑警太快就check完話係高女仕。重點係點解咁快check到?係咪其實係被自殺?自殺既話點解條屍會唔合理地變到咁?
Up. Pls help
推呀
認同你講法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞