[續•高秀蘭核彈] 揾返831嘅片 高秀蘭係在場!

2203 回覆
2315 Like 98 Dislike
已經炒曬車 咪再推 直到有新證據為止
係 仲要反轉咗件衫
比水浸到luc色姐吓話
證實炒車
你留意對眼同埋 大圈位
咪先

我去佢fb拉到最底係搵唔到呢張相

而你話係你fd比你

咁姐你fd識高女士?

呢張相嘅真偽大家有無求證左先

搵到張相嘅出處先
好心寒
A - 尋人相既高女士,另有FB 生活相做比對,家住將軍澳
B- 831影片見到比較身肥女士,特別PATTERN紅衫
C-將軍澳海邊發現乾屍,特別PATTERN紅衫 疑似(B)
D - 有一年紀相約女士於將軍澳酒店自殺

A 同 B ,樣同身形對比不似是同一人
狗話C一定係A , 但由於C 係難以認身份,充滿疑點
如果因為C 衫似B ,即C - B同一人,咁A 是另一人
A同D 會唔會有關係?
好恐怖
DKLM
已炒車

另外其實太子站就算有死人,幾可肯定係黑衫+後生仔,畜龍無啦啦唔小心KO咗紅衫高秀蘭嘅機會真係好微

Btw RIP
嘩嘩嘩
衫match!!!

件衫係反轉左!!!! 點解件衫會反轉左?!?!?!?
有人換過?!
真係好想知道,當大家認為黑警仆街到咩都做得出,隻手遮天嘅時候,大可以殺人後運條屍返大陸,換哂啲衫,親人嚟揾當失蹤人口做,咩都得。點解到棄屍呢part,大家又認班狗又變返普通人,要用咁多有疑點嘅方法去處理?

831我明白好多問號,更令人唔明嘅,失蹤班義士咁多日都唔報個平安,但唔好每一件事都誓要扯上關係,敵人見到成班人捉錯用神,隨時先係想要嘅。
一係就目擊
我諗只有法醫先知 打晒格同睇得咁少位置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞