[角川+DMM]艦隊Collection [31] 又係夏活 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
你鬼
又精分
btw下星期維護後開始撈秋刀魚同沙甸魚
得6萬油點撈
DMM magic card
活動前
油:18萬 彈:13萬 鋼:14萬 鋁:14萬 桶:1050
活動後
油:6萬 彈:8萬 鋼:7萬 鋁:12萬 桶:739
你地其實係咪活動完左之後就封港
我每日返工都有遠征,都係打下7-1刷下戰果解下周任,資源冇升過
至少半個月
會Keep住將資源上返回復線先
之後會做返啲任務回復返油鋁
倉鼠提督
冇活動只打演習 遠征 EO只清1-5同2-5
放長假先清下任務
Gotland 準備套上婚戒。
下一隻 荒潮
BTW 岩岩上面睇到有巴打講到IOS玩艦娘,

我想提提數據消耗方面,
用AN 機apps, 行一次1-5大概用5mb數據,
用ios browser,行一點大概用5mb數據,
ios數據同有冇入過關係不大,你load完都係食你咁多(當然你唔load就食更多)
無限plan過左指定數據量會限速果D我唔知影響大唔大,但順過AN機已經嬴曬
4.5G 全速任上表示輕鬆。
一陣睇下點搞IOS玩先, AN機Lag撚到仆街,不了…
巴哈有,copy幾條link就得
除左消耗數據大D之外我諗唔到IOS有咩缺點
單係順同埋電腦版版面已經嬴曬AN機舊版簡艦煩到PK
agger
an版揀艦真係不了,無得用分類真係好撚弱智

Gphone周庭國際戰線打得咁好
依家想發大黎搞 籌旗三球都搞咁耐
呢三百萬就算買到一個國家幫我地出聲都抵到爛啦
係咪想贏嫁
眾籌link : https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/

https://www.facebook.com/200976479994868/posts/2531124750313351?sfns=mo
想問下5-5係咪好似甲咁難打?定難打過甲?
睇萌娘講到係雷爺地獄黎
想刷下戰果但睇落似乎7-1重抵玩過打通5-5送既
緊係7-1啦
7-1易打好多,又可以練小學生

5-5 我連金剛丙任都係卡咗呢度無打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞