[角川+DMM]艦隊Collection [31] 又係夏活 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
老納你值得擁有
do it
刷閃遠征儲資去~
E1不停咁出伊8,發生咩事
All in 啦,今次擺明比新人撈返,下次唔知幾時會復刻
さらに、今回は「陸路」での【130th KURE 2019】戦略機動、呉【陸路戦略機動】計画もご用意!関西方面から呉に陸路戦略機動を図る提督方を支援すべく、WILLERさんとのコラボにより公式公演チケット付き上位計画も含む、戦略機動【陸1号計画】から【陸3号計画】を準備中です!
#呉鎮守府開庁130周年
無老納 之後啲活動一定好辛苦,ALL IN追老納
咁唯有撈到有為止
今次event無nelson我都打得好辛苦
但e3p2撈艦真係好痛苦
E2P2都差唔多
撈東北可以撈到完全乾塘
仲未撈海防 無乜動力
有對馬嗰班幼幼就夠
撈緊。
不過唔出貨就刷返啲艦上85閃先
把握緊有警戒神陣解金剛丙任
Warspite都係友軍 可以換一拳對陸 高露潔/由良
隊1
Nelson轉徹甲
Warspite轉法國水母
瑞鶴轉Zara用三式彈

隊2
Bismarck轉Iowa
Prinz Eugen 砲雷CI 做乜9
阿武隈 轉雷擊
年年都講就快執,年年都未執,你執葉?
好好善用歐洲艦
Zara最少都返1.15倍,落隻日本艦做乜鬼
三砲到底係咩玩法,隊2 一係就雷擊ci,一係就戰艦砲擊。
唔好再花式自殺Thanks.
fuck you
我祖國係中華民國,完
3砲ci廢到無輪...
咁玩法同巴哈12機鎗流有乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞