[角川+DMM]艦隊Collection [31] 又係夏活 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
第二位提督...
第二位...
RIP
大井RIP
自從15年夏活中咗bug 司令部無發動沈咗Italia之後,我就發過誓唔比自己再沈任何艦。
我15春活入坑勁辛苦先過到E4拎Littoro,嗰陣成日用佢。

17夏撈得返我真係興奮到大叫,撈到之後即刻升到上99娶埋
Skip咗一年活動
重返鎮守府撈到 厭戰2號, Libeccio, Aquila2號, Gotland 2艘, Grecale, Jervis,早波...

不過編號10以內嘅大井E-3 K點 戰沉

繼續搵Nelson,中同志&Johnston

代大井前航吧
山風
睇住kiton直播撈Jervis 好過癮。
由8點撈到10點,見證住佢撈到。
高手果然係高手
不了
我偷咗20000油左右,而家E1周回緊。
比隊嘢嚟望望。
集思廣益下
鳥海轉Prinz Eugen 雷擊CI
木曾轉 北上 雷擊CI

Iowa 381未改修就收返埋用試356或者用返美國砲
你E3甲?
如果乙可以照出
牙你老味
咁樣一係就轉妙高雷擊CI
輕巡用意大利輕巡
明知今次活動講明歐洲,點解可以唔做定功課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞