[DGX團隊]《願榮光歸香港》正式版

1304 回覆
3676 Like 26 Dislike
pish

光復香港 時代革命
想聯絡樓主!
有朋友響德國做展覽,早前佢已經收集左二千張文宣和一些video,在展場整左個超大的連儂牆,佢好想好想將《願榮光歸香港》帶埋去德國展。
之前代佢出個的post: https://lih.kg/1534859

希望你地可以授權播放,而且會在一個43"大電視播放,需要HD原檔。
原檔可以google drive/weshare/dropbox傳至:
hkonline2019.leipzig@gmail.com (並請註明如何出credit XXX製作 之類,唔出真名ok)

感謝!
願榮光歸香港!

push
可唔可以upload埋純音樂版
光復香港
有無人知iphone點down做手機鈴聲
光復香港
要大大力推
push
好激昂
最尾真係好激昂呀
推,辛苦曬年輕人,努力💪
多謝你地既努力!個人認為琴日有文化界人做果個合唱團+管弦樂都好高汁,考慮下俾佢地放埋,佢地個arrangement好full好pro, grand佢地free既royalty.
tui!!
多謝你🙏🏻
我覺得可以將願榮光可以放入Spotify,如果你見到呢嗰Po可唔可以PM我,因為想你畀板權我,我就將呢首歌放上去,我嘅e mail 係chikiuc@yahoo.com.hk。
PS 我並不是發國難財,如果我有任可呢首歌帶黎咩收入,我會全數捐畀星火同盟,我只係想畀多個渠道畀香港人
推, 多謝巴打
感謝你地嘅努力!
同大家或自己唱咗肯定過百次,唱歌以外,其他重要事亦會繼續做,香港人加油!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞