[燒錢台] 手袋分享區 (7)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
我買左滑皮 因為中意個隻拼色得滑皮 冇十字紋皮
搞到我都唔敢再咩dior
想買一個可以斜咩嘅loewe,諗緊puzzle bag定barcelona好
Barcelona 靚d又小d人用
唔該晒各位 頭先去咗睇burberry 同bv都有有相位嘅 兩款都幾靚好難揀

btw大家有無代購推薦 如果最後揀bv嘅係香港買真係有點貴...
岩岩出嚟做野差唔多一年
想買個袋獎勵自己
諗起買Loewe hammock small size
定係儲耐啲錢買Chanel Gabrielle small size
因為價差都幾大 好糾結
後生好似用loewe young d
兩個唔同style喎⋯⋯好睇你要個袋有咩用途,我覺得hammock返工同出街都得,但gabrielle就淨係for出街多,不過都睇你返咩工種~
我會揀投hammock一票btw✋🏻✋🏻✋🏻
我鍾意山形紋🥰🥰🥰
hammock casual d
不過我都好想入手gabrielle
都驚咁後生孭chanel好似太誇
絲打推介hammock咩色
Gabrielle真係心入面一道坎
心心念念咗成年但真係太貴
之前用成皮幾買咗chloe tess
好很悔
寧願補多啲買個chanel襟用好多咁
我心態都有啲係咁
覺得不如儲多啲錢買chanel 因為真係經典
但loewe啲皮都靚 都襟用

都係啲大路色,但個人preference鍾意淺色同色tone嘅拼色
我都覺得sand/mink好長青同百搭
chanel我會想入最classic嘅款先到其他,寧願儲多啲錢同成熟少少先咩到女人味elegant啲,咪好易好俗我覺得🙈🙈🙈
都啱 coco handle同埋boy 都係on the wish list
chloe係一個我覺得唔太值嘅brand,亦唔襟用好快out trending,我會比多少少買其他,同埋啲袋重到hi hi,知佢啲五金足料但咁重嘅袋買到返去又會變咗擺埋一邊唔用
我有現貨喺手
你去葵涌間outlet 睇下
same 羊皮 用咗兩次就刮花咗
有無啲$15000左右既袋推介下
考慮緊Loewe gate bum bag or hammock mini
仲有無其他牌子可以諗諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞