[燒錢台] 手袋分享區 (7)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike

搭單問呢款kate 係咪就係你哋講嘅援交妹袋
有流蘇果款援交味再重d
我記得有提過kate
佢真係賣緊A貨
正貨唔會咁樣寫
上網睇左戴上身圖 我覺得唔係幾好睇 不過好個人
我本身都唔太鐘意D 大舊/立體頸鏈
3700新款, 多左後面個卡位就比舊款貴幾百
買左牛皮金色半個月, 開心使用中
呢排有冇人見到邊間chanel有boy 25cm黑銀
喱個袋真心靚 但重到仆街
classic box嘅新size
classic box同triomphe 都出咗teen size~
Chanel mini flap
個日係街見到有女仔用 好的骰可愛
各位絲們覺得AW嘅fanny pack如何?好似型型地屋企又冇fanny pack,買單要5000驚自己買左好少用
睇中左Chanel mini flap 隻色好靚
但佢係羊皮 我怕好易花同污糟
好爭扎求意見
celine box係咪冇曬small size啦?
Carousell 搵吓
我岩岩買到個二手twisted cabas

想問下大家frame好唔好用
易唔易變形
問題係太濫/俾人用到cheap既感覺?不過如果你真係好鍾意個款我覺得買得過ge...個人覺得niki好過kate,kate真係個款有D過時
大家覺得Chanel le boy值唔值得入手
覺得幾靚但係出街見好多人都有
尤其係黑色
上網research過實用性唔大 裝既野唔多
大家點睇⋯
你女朋友大約係咩style?

入門款就woc或者mini rectangle/square幾啱後生女
woc有classic同boy款啱唔同類型嘅女仔
價錢都叫可接受

mini就會貴少少同比較難買
如果有心水嘅建議去門店行下問下貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞