[KY] 關智斌集中討論區 2

1001 回覆
19 Like 40 Dislike
我睇完都呆左
TLT有乜可能講哂粗口話人
唱返boyz既歌都得啦 全場大合場仲正
希望有下次演唱會啦 大家一齊集氣
紅館/麥花臣
P得好似
其他英皇星(吾係一線果d)同kenny fd吾fd嫁?
其實係驚賣唔到飛,得一個月時間要散萬六張飛
講緊係一個未開過個人演唱會嘅歌手,英皇哩招真係無可厚非
我諗英皇都估唔到其實成個Show反應係好好,而大家都覺得佢仲有好多好歌未唱
真係唔知喎呢個
洪卓立算唔算係唔係一線?
所以就等期待下次
,唔係吾呀
唔係第一次話你架啦,你係香港人嘅就改啦

Yumiko同Kenny都fd
英皇基本上可以分開兩堆,紅嘅一堆(再搭個Yumiko+Kenny)
唔紅嘅一堆,Ken、Sherman、Vincy
之但係哩兩堆唔係話面阻阻個啲,只係當中有啲可能唔太岩玩
總括黎講真係成家人咁
成日都覺得哩樣野係其他唱片公司搵唔到,其他唱片公司可能得一、兩個係比較熟絡,但係英皇真係成個大家庭咁

利申:非打手
琴晚有無送果籃個gag
送果籃係前晚喎
https://www.youtube.com/watch?v=ZeqjE4JzCVA

一開Youtube見到哩個,應該唔多人睇過
https://www.youtube.com/watch?v=thMbymMkFIU
下面嗰個我post過不過冇乜人睇過
我知啊,我有睇前晚啊
軒仔送個菠蘿俾佢,讚佢有波又有蘿
我係抱住睇嘉賓嘅心態入去嘅
唔睇都唔知原來咁多kenny嘅歌我都識唱

雖然kenny條路唔算易行,但係睇得出英皇真係好錫佢地以前簽落嗰班artist
雖然蛋記都唔少負面新聞,但係佢真係我地呢代嘅童年回憶
非打手+1 純粹近排睇完祖兒同kenny有感而發
哎呀,我miss咗
可能返工個陣爬文見到,所以無睇到
呢條片好似冇乜宣傳所以冇乜人知
佢哋係大家庭啦
至於你話負面新聞有邊間公司冇
祖兒條片一個鐘之前都有啦
https://youtu.be/jW20RWZI9No
U Magazine無乜人留意
Kenny期望再爭取紅館檔期開Part 2個唱
阿Sa用咗你張相,放咗係IG呀
張相mani出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞