有去遮打既一定知,係班勇武保護左你地呀

1912 回覆
8775 Like 58 Dislike
多謝所有勇武手足
前線 最重要小心
多謝你地
Thank you Yung Mo
真係!
我都在場
睇住成件事發生
係狗制亂
有人唔識分卧底手足
有人淨係做冷氣軍師
其實唔理啲分化撚講野咪得囉
多謝前線
多謝前線 核彈都唔割 愛你地💕
Pish
多謝勇武!
多謝手足😭
不割蓆 如果去到今日都仲咁易俾人煽動同分化到 唔識用腦諗野嘅都真係要好好反省下
(再開)全城唔知係咪最大既義教防身術班上線啦
https://lih.kg/1553491
多謝前線 不割席
真。無佢地拖住D狗除左係中環老銅大搜捕之餘,仲會係各區大搜捕
支持勇武
全部人未落晒山, D 狗車就到, 唔係SET 左 RB, 邊走得切
無發夢出黎係唔好屌前線 無人想今日引戰
今日出美領既大部分都係和理非 有老有嫩 有d有腳傷打住石膏都拎住支拐杖都要拮上個斜路

遮打不反對去到6半既 點知4:45當隊尾岩岩上左去Lower Albert Drive準備去美領 警渣即刻封中環站 宣佈集會結束 呢頭封完 果頭仲要勸市民離開 貓哭老鼠話唔想人受傷 警渣只係開左一條路比上左斜路既人 就係去美領再落返山去遮打 5點幾金鐘都封埋 根本係為大圍捕舖路

隊尾5:5x左右落到山 已經有手足話黨鐵重狗 最好響灣仔 cwb 或者上環撘巴士走 當時大家響唯一既路由遮打置地果邊行返金鐘 經Harcourt Rd去灣仔 有gear既手足響pp出面set好rb 護送市民 又有d響我地前面mon實黑警d動靜 天橋有狗舉紅旗 後面又有警車 佢地都無走 只係不斷叫我地行快d 仲有個哥哥推一推我地叫我地快d走 去到合和中心 前面踩線既手足見到有黑警防線 又即刻叫我地入利東街走 其實之後佢地都無戀戰有一齊走 只係佢地等晒所有無gear既人走至開始走 但當時黑警已經由灣仔再推進去cwb了

其實 邊個先係真正著緊市民 高下立見。邊個擾民 非常清楚。邊個先係破壞法治 社會 民生既暴徒?無容置疑係黑警

作為一個無乜用既和理非 我真係好感激手足保護我地 其實我都唔知自己有無資格認你地做手足 但我應承你地 點都唔割 we have your back!
感謝勇武!!
香港人加油!!
要不是手足,大家早就去咗新屋嶺
真係好感激前線手足幫我哋拖時間你哋一定要小心保護自己,和理非俾人拉咗都未必告得入,但你哋好危險你哋好珍貴㗎,萬事要小心呀
多謝前線! 香港人唔好再有潔僻啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞