有去遮打既一定知,係班勇武保護左你地呀

1912 回覆
8775 Like 58 Dislike
勇武做乜都唔會割
班分化撚食屎啦
轉發
我算係條隊嘅中游位,但臨上到美領有班狗set防線唔畀上,然後就有人舉牌話封左中環站,集會取消,唔畀上美領,要係16點30定45分前散。跟住一大班人上唔到美領,焗住落返中環。但中環同香港封站,又焗撚住去金鐘,點知沿途一路話金鐘站大量狗喎。金鐘站係轉地鐵出返去新界九龍嘅站,你佈撚晒防邊個敢去?現場好多人叫唔好坐黨鐵,結果成班走晒去等巴士,但巴士係絕對唔夠散,而且我仲見到班狗開始封路玩管制,即係連巴士都想搞埋。
我一路行,一路見到有d手足開始上gear,但佢地上完之後係企係原地等和理非散水,有d甚至走返去中環,如果唔係佢地拖時間,一大班和理非將會食tg甚至子彈放題。
知唔知今日幾多人得d爛鳩醫生口罩?想殺人呀?
今日係黑警有心玩野,唔好再屌前線。
多謝前線 在場既都知
推推推
多謝勇武
感激不盡
多謝前線
多謝勇武
多謝勇武
多謝前線手足
多謝勇武
今日算系史上反送中最短的遊行。

2點半遊行 ,行完到中銀4點,剛講完話人多到比2點半開始起行時要多人,然後就看到新聞話中環拉咗幾個,跟手封埋中環。個時中環出匯豐的出口仲好地地。

警方仲要人4:45完咗個遊行集會。大會講咗6點半,警察你控制晒啦!

現場未到高潮就要人散,然後就一大堆防暴出現系地鐵站或附近,搞到人心惶惶。要人散都唔該比多少少時間。你拉人唔使咁心急嘛。
支持勇武
前線手足
多謝勇武今日周圍啲人都擔心走唔切 我仲要帶住行動不便嘅啊媽 之後一路行一路見到勇武上gear 感覺好似有人保護緊我地安全離開咁 安心左好多
前線手捉做咩都不割席不捉鬼
勇武bb
愛你們
感謝前線手足
真 今日圍到咁根本無得走
多謝勇武
係咪做啲野先想走都好
多謝你地
做完野要小心返屋企好嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞