有去遮打既一定知,係班勇武保護左你地呀

1912 回覆
8775 Like 58 Dislike
係現場
堅多謝勇武手足!行我前面係幾位婆婆,冇手足拖一拖啲婆婆一定走唔切
天琦創業未半,而中道被捕。
今天下大亂,香港疲敗,此誠危急存亡之秋也!
然文宣之臣,不懈於內;
勇武之士,忘身於外者,
蓋追天琦之殊遇,欲報之於本土也。
誠宜開張聖聽,五大訴求,缺一不可,
以光天琦遺德,恢弘時代革命;
不宜妄自菲薄,分化割席,以塞光復之路也。
多謝前線
無人屌勇武手足啊
屌既係三毛,唔係人啊
多謝前線
多謝勇武
多謝勇武
不割席
轉發
我算係條隊嘅中游位,但臨上到美領有班狗set防線唔畀上,然後就有人舉牌話封左中環站,集會取消,唔畀上美領,要係16點30定45分前散。跟住一大班人上唔到美領,焗住落返中環。但中環同香港封站,又焗撚住去金鐘,點知沿途一路話金鐘站大量狗喎。金鐘站係轉地鐵出返去新界九龍嘅站,你佈撚晒防邊個敢去?現場好多人叫唔好坐黨鐵,結果成班走晒去等巴士,但巴士係絕對唔夠散,而且我仲見到班狗開始封路玩管制,即係連巴士都想搞埋。
我一路行,一路見到有d手足開始上gear,但佢地上完之後係企係原地等和理非散水,有d甚至走返去中環,如果唔係佢地拖時間,一大班和理非將會食tg甚至子彈放題。
知唔知今日幾多人得d爛鳩醫生口罩?想殺人呀?
今日係黑警有心玩野,唔好再屌前線。
多謝前線[black][/black]
多謝前線
thanks 前線
多謝前線
呢個真 5點走嗰陣一直好驚
好驚突然清場
直到行過見到勇武個心先定

勇武手足一直冒險保護我地
我地呢啲唔夠膽上前線嘅
最起碼要無條件支持佢地
多謝各位勇武
多謝前線
多謝前線但都唔想佢地咁搏
大家可唔可以唔好郁啲就屌前線冇腦
唔好成日都冷氣軍事,坐係屋企睇下新聞就諗住自己知現場發生左咩事
前線手足唔係冇腦,佢地做既嘢一定有自己既諗法
大家見到啲咩消息要好好諗,唔好咁易比啲分化撚分化到
記得不分化、不割席
最後收皮啦分化撚
多謝
多謝手足
多謝你無割我地
多謝前線
現場撚有人開到post咩
可以即時屌人既係咩人
自己諗
不嬲唔割蓆
多謝勇武手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞