[神亮金剛幸福分享]九月十一日谷草八場賽日討論區I

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
俾巴黎太監火箭狗夾實甩韁繩壓線嗰下靚到
真係教材級示範來
希斯以後點樣確保到貨源
接近一千零五十米處時,「我A𢥧意」收慢避開「請跟我來」(莫雷拉)的後蹄,當時「請跟我來」在尚未充分帶離下向內移入。小組譴責莫雷拉,並告誡他,在類似情況下轉換跑線時必須確保已充分帶離。

A乜鬼嘢

不如馬會請我打賽後報告算啦 又平又識校對
又係巴度同巴西蘇

今年混戰
佢兩個都例牌架喇
所以每年果幾個月好似好好賭咁
具蛇捱唔捱得過今季
冇新意
出名d既都去哂日本啦
香港 不了
日本年尾G1多 錢又多 土炮又辣殺
早年布達德都會過嚟跑下

再唔係咪莫艾誠囉 起碼睇少隻馬
松岡san殺晒
淨係11月堆日本g1隨時反cup世界騎師王
搵返奸仔達做副練
呢兩個唔出名咩
其實以前多數都係大賽日先黎下香港
對大師傅黎講班級賽黎跑做咩
Cross Counter, who surged to victory in last year's Melbourne Cup for his British trainer Charlie Appleby, will carry 57.5kg this year as he bids to become the first horse since Makybe Diva in 2005 to retain the crown.

The 6.5kg increase from last year's weight of 51kg is the joint-second-highest progression in the weight allocated to a Melbourne Cup winner since 1970, with only Gala Supreme - in 1974 - receiving a larger increase of 8.5kg.

即係舊年還擊揹緊112磅跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞