[神亮金剛幸福分享]九月十一日谷草八場賽日討論區I

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
史卓豐(「新力寶」)因用鞭不當令坐騎右邊腰窩留下條狀鞭痕,被罰款五千元。

乜皇天打鞭咁狼既咩
Apprentice K H Chan (TRIUMPHANT ARCH) was fined $3,000 for improper use of the whip in that he raised weal marks over the horse’s right flank. In assessing penalty, the Stewards took into account the circumstances of this case including that Apprentice Chan is a 10 lb claiming apprentice jockey.

陳蛇:跟機放低一蚊先
淨係罰夾入去既薛恩
拉出黎既牙拉咁岩夾到為你贏唔洗追究?
唔緊要啦 容癌條巨冷PQ賺返有突
落錯鞭
定係皇天睇個馬主唔順眼
上季講到大摩差少少就贏到冠軍有幾可惜
仆佢個街季初認真少少都唔使輸啦
上季季初得50隻馬 仲要有羅生喜裝寶+喜勝駒拉走咗
Tony Millard may chase US$10 million Saudi Cup bounty with Elusive State

老苗呀...
大競賽場影贏信和老細隻野 贏條鼻毛
老豆
雖則都贊成佢出去,但係會唔會太大諗頭
獸醫於賽後立即檢查「怡昌寶寶」,內窺鏡檢查顯示該駒的氣管內有很多血。
1200有咁既表現算好好
鎮倉寶都搞成咁 轉隻馬去13少到啦
丁仔今季想參與下G1要靠呢隻
望就望冇咩事啦
氣管內有血其實唔係咁大問題
反而上簽大獲d
呢隻一早冇期望 又彎又喘鳴
一季貨仔 可惜

應該俾咸成操爆咗
任我行
總算威過丫 唔計牙蔡嗰啲有幾多隻ppg上到二班
前景展望方面,礙於熟習環境需時,未有機會在本季四歲系列上陣的「興惑」,去季長期與歐洲三歲列強週旋,更曾力挫其後的尚盧利加廸大賽﹙一級賽﹚頭馬 NATIONAL DEFENSE,以及上屆香港瓶季軍「以身犯難」等駒,賽績水準相當,乃本地長途範疇的一股亮麗新勢力,絕對有力在級際賽,甚或國際賽事爭標。

你出一次我鞭一次
快益善排2檔可唔可以放頭跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞