[一定要決定]左膠割定唔割

78 回覆
175 Like 32 Dislike
左膠違背左,只要對抗爭有用,就各有各做既原則
執著於自己攞光環,要人跟佢果套
所以唔係同路人,可以定義為第3方勢力,且會妨礙我方行動
遇到左膠先給予警告,唔讓開就拉開
拼死保護敵人就可以視為敵對狀態,不留手打!!!
割咩鳩連登仔又想分化到運動完結。
當割左一次同路人(我定義同唔人係目標一致, 只係爭取手法唔同, 所謂「左膠」都係爭取緊五大訴求) , 就有第二次, 第三次, 最後孤立自己

係連登講左N 次, 有藍屍搞事拉開私鳥完事, 利申我係同意既, 但點解落到市區, 街坊都唔係用呢個手法? 大家真係覺得連登佔大多數???????點樣小數割大多數???
咩叫左膠
邊個可以界定、做裁判

其實你篇文係講割‘阻住還手既人’
你不如具體啲咁講
完全同意 左膠on撚9
左膠永遠都唔係同路人

荃灣黑夜 要前線放藍衫走
結果同一班藍衫轉頭斬斷其他手足手筋腳筋攪到個手足殘廢 同有手足比人爆頭
到今日岩岩機場 逼手足放個用磚頭爆手足頭既藍絲走

重有依2個月好多單左膠死攬傷人者
根本班撚樣只係為光環 欺善怕惡
對住黑社會就淆底唔敢阻黑社會斬人
對住自己手足 知手足唔會打佢地
就大大力阻手足還拖 同講廢話訓前線話
話會扣幾多分 會失民意
由一開始班欺善怕惡嘅廢物就唔同路人 點割
防暴嚟永遠唔見班左膠喺前面擋,正一垃圾
左膠係敵人
點割?

[認真] 既然要國際支援,點解唔講出嚟?
https://lih.kg/1546622

唔知有冇用,不如係星期日試吓?
左膠根本係中共黎
你話呢
香港人仲係好善良
成個連登都係謠言post 同左膠post 正經post 沉哂底啦.
私了個陣一定割
未比政府清算 已經比班左膠幫手拉哂d手足
打埋一份
割!
割!最撚憎左膠
不要分化,大家都是同路人
左膠愈多只會令到勇武同和理非愈多人入獄
因為左膠會保護黑警白衫
同時call警犬拉手足
加快大家比人清算

為手足為另一半為自己
一定要先清算左膠
P牌投唔到
唔割 但唔好阻住晒
藍絲扮左膠唔得既?
左膠阻住哂累手足

真同路人唔撚會咁on9推自己人去死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞