[一定要決定]左膠割定唔割

78 回覆
175 Like 32 Dislike
必割!

但禁左負評sorry
我地認得白頭先敢抱
如果個左膠藍/黑底抱完反咬咪大鍋
直接索帶
視乎咩底再做教‘育’
幫手SEND去其他POST
要多人投先有說服力

[而家決定]左膠割定唔割
https://lihkg.com/thread/1550759/page/1

一班保護敵人既左膠 一班報警拉自己人既左膠
一班推自己人去比警察輪姦 推自己人去比警察非禮,辱罵,掌摑,恐嚇既人
一班推自己人去比警察行私刑 推自己人去比警察打到爆頭,斷手,斷腳既人
推自己人去比警察用身用手用腳用臉磨地磨到血肉模糊既人
到底係咪自己人 我地係時候諗下
幫手SEND去其他POST
投票POST要多人先有說服力

[而家決定]左膠割定唔割
https://lihkg.com/thread/1550759/page/1

一班保護敵人既左膠 一班報警拉自己人既左膠
一班推自己人去比警察輪姦 推自己人去比警察非禮,辱罵,掌摑,恐嚇既人
一班推自己人去比警察行私刑 推自己人去比警察打到爆頭,斷手,斷腳既人
推自己人去比警察用身用手用腳用臉磨地磨到血肉模糊既人
到底係咪自己人 我地係時候諗下
令手足被捕=鬼 與鬼行為無異
左膠=衰過藍絲
Oh, say can you see,
By the dawn's early light,
What so proudly we hailed,
At the twilight's last gleaming?

Whose broad stripes and bright stars,
Through the perilous fight,
O'er the ramparts we watched,
Were so gallantly streaming.

And the rocket's red glare,
The bombs bursting in air,
Gave proof through the night,
That our flag was still there.

Oh say does that star spangled banner yet wave,

For the land of the free, and the home of the brave.
其實搵人拉開左膠已可
不分不割
認同。推。
推 左膠根本垃撚圾
割咩呀?

左膠都唔係自己友,何來割?
2014就係左膠整死
而家左膠又想嚟多次
搳啦
走果時可以推左膠出去做RB
左膠同藍絲一視同仁,打到佢仆街
唔止割,打撚埋佢
不了
正如勇武有時都做on9野
唔割,但係未都打走/推走佢先,例如梁耀忠
 不過唔知係未藍斯假扮
一諗起何式凝害死幾十個手足
就知道呢種左膠一定要割!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞