[一定要決定]左膠割定唔割

78 回覆
175 Like 32 Dislike

唔割

我頂唔撚順 真係忍撚夠
如果割 下次邊個再叫唔好打/出手阻止 唔該一齊打走佢
打走左之後搵人守住 唔好比佢報警

同埋我想講多樣野
如果你係藍絲見到臥底/黑警比人打 你會點做?
就係叫人唔好打/出手阻止
如果你係支那人見到臥底/黑警比人打 你會點做?
如果你係新移民見到臥底/黑警比人打 你會點做?
如果係想我地輸既見到臥底/黑警比人打 會點做?
如果你親共見到臥底/黑警比人打 你會點做?
如果你係臥底黑警見到臥底/黑警比人打 你會點做?
如果你係左膠見到臥底/黑警比人打 你會點做?

不割席 不分化
係講緊自己人 不割席 不分化
左膠係咪自己人 我諗我地係時候分清楚
唔好再用不割席 不分化黎選擇唔思考
一班保護敵人既左膠 一班報警拉自己人既左膠
一班推自己人去比警察輪姦 推自己人去比警察非禮,辱罵,掌摑,恐嚇
一班推自己人去比警察行私刑 推自己人去比警察打到爆頭,斷手,斷腳既人
推自己人去比警察用身用手用腳用臉磨地磨到血肉模糊既人
到底係咪自己人 我地係時候諗下

其實我唔只想打走班左膠 我真係想打到佢地仆街 根本成班幫兇黎 屌你老母

出黎呀,自由閪!

不闖入、不塗鴉、不鐳射

如有發現,批淮大家往死裡打

明日之公眾集會(遮打花園)及公眾遊行(前往美領)已獲發不反對通知書。

集會部分
地點:中環遮打花園
時間:13:30 - 18:30
四節主題:時代子民、獄中讚歌、審判將至、天佑美國

※※ 遮打現場將收集香港人權與民主宣言聯署至14:30﹐隨後出發向美領遞交 ※※

遊行部分
集合地點:中環遮打花園金鐘道出口
集合時間:14:30
遊行路線:遮打花園經花園道往下亞厘畢道巴士站公眾活動區,向美國領事館遞交請願信

左膠永遠都唔係同路人

荃灣黑夜 要前線放藍衫走
結果同一班藍衫轉頭斬斷其他手足手筋腳筋攪到個手足殘廢 同有手足比人爆頭
到今日岩岩機場 逼手足放個用磚頭爆手足頭既藍絲走

重有依2個月好多單左膠死攬傷人者
根本班撚樣只係為光環 欺善怕惡
對住黑社會就淆底唔敢阻黑社會斬人
對住自己手足 知手足唔會打佢地
就大大力阻手足還拖 同講廢話訓前線話
話會扣幾多分 會失民意

我警告你班仆街!

聽日啲美國國旗唔好周圍掉!
路邊見到唔該即刻幫手執返!
完咗活動攞返屋企收藏!

快啲聽熟加背歌詞,
唱得莊嚴啲!
https://youtu.be/PWMy7Rpk5Bo

分段背易啲背:

Oh, say can you see,
By the dawn's early light,
What so proudly we hailed,
At the twilight's last gleaming?

Whose broad stripes and bright stars,
Through the perilous fight,
O'er the ramparts we watched,
Were so gallantly streaming.

And the rocket's red glare,
The bombs bursting in air,
Gave proof through the night,
That our flag was still there.

Oh say does that star spangled banner yet wave,

For the land of the free, and the home of the brave.

聽日見!
割 不解釋
大大力割
左膠當藍絲一樣處理
割佢老母 打埋一份
不要說 「 左膠 」

試着說 「 藍絲臥底 」

阻人嗰啲藍絲扮架,支持送中,支持警察架
割嘅前提係原本起同一張蓆上面

本來就唔係同道 何來割與不割之分?
左膠唔係我地同一陣線 我由69到依家一直講 左膠係毒害 佢遲早會害死我地 雨傘就係咁輸左 唔係割唔割事 我地本身就唔需要左膠既支持 走撚開啦屌你老母

不要說 「 左膠 」

試着說 「 藍絲臥底」
唔割 打埋一份
唉,左膠住晒
教大家捉鬼,100%捉到

鬼來來去去都係講果2句
1。唔好打呀
2。打死人啦

只要佢講是撚但一句,已經確認佢係鬼
你班玉碎派唔方敢殺人架啦
最完美既處理方法就係
1。拉呢d間諜去第2條街
2。拉走左佢之後盯實佢,睇佢有冇報警救藍屍

只要做到呢2點,就可以防止到任何一隻鬼護送藍屍刀手/同伴
我推薦當白頭佬咁just do it抱走佢
「左膠」 X
藍蛆卧底 O
割,先打柒左膠
如果話打佢會多個敵人小左份支持既
咁左膠一直既行為就係出賣你既行為,佢係二五仔,幫緊你既敵人,推你去死
請先打柒左膠
打柒左膠

次次都累死自己人
冇腦嘅極致
藍絲卧底 O
唔係個個都知發生咩事 到時要叫「藍絲卧底」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞