【突發,超緊急】赤共已安排於新屋嶺毒殺全港市民

1001 回覆
3319 Like 104 Dislike
[民間大清算]正式宣佈罷買行動已經失敗,賣港企業繼續日日賺
https://lih.kg/1534304
推爆佢
diu
Done
大家唔好再糾纏太子站有冇死人,警狗有冇強姦人!

大家覺唔覺近1星期好多 post 都係冇任何證據得張 whatsapp 對話圖,下面D人就開始話希望炒車。其他有曬證據同影片嘅 721 831卧底開槍,同之後活動就冇咩人討論

唔好再糾纏係太子站有冇死人,點解?
1. 欠缺實質證據,除非有人認識死者人士行出黎。
2. 黑警殺完人屍體都一定運去中國啦,唔會留係香港 (相比中國,香港更易被發現)
3. 就算去圍狗鐵狗屋都一定唔會比到CCTV你
4. 81歲浮屍都話可疑 (甚至過千正評),轉移視線
5. 太多 fake news (警狗強姦... 得張圖冇其實任何證據),大量資訊轟炸,造成資訊疲勞
6. 嚴重分散咗其他核彈,甚至整個活動焦點

「我地都要贏依場仗 先可以全力清算到黑警同政府 輸咗嘅話真相永遠石沉大海 只會清算返我地手足」

我地係要贏呀 依家文宣人數 勇武人數都需要增加 雨革就係咁樣而輸

https://www.youtube.com/watch?v=y7yRDOLCy4Y

光復香港,時代革命!

推果班同D廢老藍絲一樣, 唔用腦諗下
是但開隻新AC出黎又信
講開又講
我最近飲既水都有浸味
佢要落直接係東江水都得啦
洗撚起間野係度呀
其實d新聞大家留意下 人地係可以隨時改 或者隨時 cut
Pushhh
pishhhh
damn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞