【突發,超緊急】赤共已安排於新屋嶺毒殺全港市民

1001 回覆
3319 Like 104 Dislike
呢個真係要推
點解要迫害我地
大家都要知
推呀屌

Google 街景
Push
要地唔要人
push
push
tui
根本食品廠附近就唔應該有化工廠
cls 有理無理oppose左先啦
相比起毒殺全港市民

望住幅地圖有嘅設施 我剩係諗到可以用黎處理屍體

我覺得緊加超緊急嘅係 我地應該將新屋嶺嘅所有野所有真相搵出黎

呢一刻你同我講新屋嶺咩事都冇發生過我絕對唔信 比狗捉左入去嘅 全部都好似人間蒸發左咁 連同佢地屋企人/親戚/朋友/同事都冇講過一句野 實在太恐怖

以下係我自己嘅想法

新屋嶺除左強奸 輪奸外 一定死過人 死幾多個我答你唔到 但我估計實有

落手嘅人就係共產黨派落黎嘅武警/解放軍 呢班人就算搞出事都唔洗上身 有港警執手尾 根本可以爲所欲為

仲有,大家諗下 記唔記得7月1全港三罷 全港多區都係戰場 班狗根本應付唔到咁多區 仲要有啲區由朝打到晚
然後依家班狗好似出極都仲有 仲一次狼過一次 根本就係由大陸相關部門派人落黎扮

臨時咁多大陸人 佢地又要輪班又要盛 大家覺得可以放邊?
一定唔係警署 因為警署唔只香港警狗 仲有其他人 好似啲文職嘅 好易走風聲
亦唔係解放軍總部/軍營 因為都係好易比人發現
得番一個地方 既安全又可以等佢地做到野 就係新屋嶺

所以新屋嶺一定係依家呢班大陸狗嘅總部 裏面發生過咩事我唔敢諗 我剩係知一定唔係好事
同樣地 我地一直想要嘅 可以向外界展示中共治港嘅證據 就係新屋嶺
香港人真係好撚攰 真係we don’t need sex coz the government fucks me everyday.
第五研究所
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞