LIHKG Volvo 巴打揮手區

158 回覆
2 Like 0 Dislike
遲來的揮手

https://youtu.be/fLtbv7mqa2E

獎你一條片
遲來的揮手

獎你一條片

我就係渣緊S60

雖然唔係 polestar

渣過v40, s60, v60, 結論都係最鐘意s60
遲來的揮手

獎你一條片

我就係渣緊S60

雖然唔係 polestar

渣過v40, s60, v60, 結論都係最鐘意s60

巴打我同你都好近

v40 c30 s60

全部都唔係polestar
怪就怪自己無用
遲來的揮手

獎你一條片

架拖頭4噸半
同滿載van仔差唔多
估唔到轉灣笨重
深夜一推
深夜一推

想推啲乜?
深夜一推

想推啲乜?

車台梗係推車
學車果陣揸呀媽架850 wagon
之後從此無再揸過Volvo
深夜一推

想推啲乜?

車台梗係推車

富豪好少壞架喎
預咗無人回

巴打揸乜。
最近成日睇v40覺得好靚。
利申:有排都未換得車
預咗無人回

巴打揸乜。
最近成日睇v40覺得好靚。
利申:有排都未換得車

就係v40 rd

好難選擇 ,巴打有冇建議?

Why not both

點both , (下)rd係好型,但Cross county 就AWD(上)

利申:both 到就A45

我會揀上。V40 天生都係斯文樣,即使跑味濃少少既s60連 polestar 都嫌太斯文,R-design 只係錦上添花。不如要AWD 實際好多,雨天出停車場過路拱都冇咁易跣胎

點both , (下)rd係好型,但Cross county 就AWD(上)

如果你係香港,得v40 t4俾你揀。

但係外國,你可以買cross crounty然後改做rd

我會揀上。V40 天生都係斯文樣,即使跑味濃少少既s60連 polestar 都嫌太斯文,R-design 只係錦上添花。不如要AWD 實際好多,雨天出停車場過路拱都冇咁易跣胎

呢個都係好多人堅持volvo既原因。架車勁就勁唔使show個跑味出來。
爬左mobile01既文同試駕片
想問一問s60個後座係咪舒服過v40 / v60好多?

S60 後座 = v60後座

兩個比v40大

S60 後座 = v60後座

兩個比v40大

S60後座闊到,我每次車親戚朋友個個都話睇唔出入面咁闊

V40就真係窄,唯獨有全景天窗感覺冇咁壓迫

La la land接近最後既一幕
有冇人留意到?

La la land接近最後既一幕
有冇人留意到?

但我都知道拍個陣時出術,佢搵左第二部普通版v60拍內籠
訂左 V40 Inscription
訂左 V40 Inscription

有機會出來交流下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞