LIHKG Volvo 巴打揮手區

158 回覆
2 Like 0 Dislike
Volvo truck 可唔可以join?

一樣歡迎。但要可能俾多少少相。貨櫃車唔熟
volvo 同 jaguar 點揀好

高性能暫時jag win
小型車volvo win
行政車好似差唔多
SUV volvo sure win

依家volvo truck/bus先係瑞典公司
volvo car係支那公司
B9tl車主

唔知閣下係九巴, 港鐵, 新創建定愉景灣交通服務既老闆

依家volvo truck/bus先係瑞典公司
volvo car係支那公司

雖然係咁,但我諗佢地係技術合作都仲有好多。

風水輪流轉,就算英國皇室都要揸咖哩車
B9tl車主

唔知閣下係九巴, 港鐵, 新創建定愉景灣交通服務既老闆

可能有少少股票
開緊老豆架Volvo 940
好想買V60 POLESTAR.................

等新款先啦。兩年後分分鐘破400hp,到時真係秒殺所有四缸車。

問過代理。話可以訂MT

sorry,唔係特登潑冷水,但我從來未聽過有MT。

咁可能我記錯
B9TL

https://youtu.be/S14-BE4TXGs

送俾你慢慢丁

https://youtu.be/S14-BE4TXGs

送俾你慢慢丁

隔咗無奈,唔多所有揮手區嘅文死晒咁滯

啲巴膠去晒邊度

啲巴膠去晒邊度

唔多所有揮手區係指

啲巴膠去晒邊度

唔多所有揮手區係指

BBA之外既揮手post都好似沉晒底
S80
架S90好靚仔

S80 同好
屋企考慮緊volvo 有咩要注意
家父揸緊FMX拖頭。

Pish

Pish

邊方面先?你想知乜?

Pish

邊方面先?你想知乜?

部車過左3至5年多唔多野整?
唔計一般迫力換油火咀果啲

會唔會好似vw固定會係波箱有事咁?

行緊幾多蚊一公里左右?

唔該巴打

Pish

邊方面先?你想知乜?

唔會/好彩未試過

以前二千年年頭好似有一批舊xc90波箱有問題。
之後嘅品質非常穩定,而家用日本仔波箱

行緊幾多蚊一公里左右?
呢個問題好難答視乎你想買邊款。但近代volvo既油耗應該同其他歐洲對手很近,甚至更好。因為volvo現在只用四缸。

唔該巴打

邊方面先?你想知乜?

唔會/好彩未試過

以前二千年年頭好似有一批舊xc90波箱有問題。
之後嘅品質非常穩定,而家用日本仔波箱

行緊幾多蚊一公里左右?
呢個問題好難答視乎你想買邊款。但近代volvo既油耗應該同其他歐洲對手很近,甚至更好。因為volvo現在只用四缸。

唔該巴打

遲來的揮手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞