LIHKG Volvo 巴打揮手區

158 回覆
2 Like 0 Dislike
維修保養甘唔甘?
A250踩場

唔夠V40 T4 快

自膠,係慢少少 。最X 代理無入T5
維修保養甘唔甘?

唔甘。自己搵車房跟啦
有棍的話會好好丁
有棍的話會好好丁

冇辦法大勢所趨
B9tl車主
好想買xc90
B9tl車主

有無相先?
好鍾意8,90年代四方volvo
呢代xc90垂直鬼面罩好樣衰

我反而鍾意呢種鬼面罩配雷神之槌。好L型

棺材volvo已經一去不復返
鬼面罩有四方風紀帶既城巴/九鐵巴士都已經無哂

果個logo 同鬼面罩真係一代經典
以前的白豪而家都買少見少,定係其實已經退晒役?

白豪今年九月已經退哂
淨返訓練巴士
九巴除左第一架樣辦車外,全部都無裝過個logo

FW5572....

九巴之前其實仲有FL10兩兄弟有鬼面罩配雷神之槌....
好想買V60 POLESTAR.................
B9tl車主

td102kf
好想買V60 POLESTAR.................

等新款先啦。兩年後分分鐘破400hp,到時真係秒殺所有四缸車。
http://youtu.be/7cRZq-isX1M
當年香港既volvo隱形戰車
好想買xc90

+1
想入架suv,究竟係xc90,mdx定rx350好?好煩惱
好想買xc90

+1
想入架suv,究竟係xc90,mdx定rx350好?好煩惱

俾得起錢一定xc90

等新款先啦。兩年後分分鐘破400hp,到時真係秒殺所有四缸車。

https://www.facebook.com/topgearhk/videos/1294053377322401/
http://youtu.be/7cRZq-isX1M
當年香港既volvo隱形戰車

有無巴打買左polestar
利。得個j字
利。得個j字

個個都要M,AMG先夠威
利。得個j字

香港人心目中淨係識兩田兩B再加W同oooo
其他都係垃圾
利。得個j字

香港人心目中淨係識兩田兩B再加W同oooo
其他都係垃圾

w同兩田點都唔及volvo啊

問過代理。話可以訂MT

問過代理。話可以訂MT

sorry,唔係特登潑冷水,但我從來未聽過有MT。
Volvo truck 可唔可以join?
volvo 同 jaguar 點揀好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞